mIRC, MSN, Yahoo Messenger и останати IM!

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Мислите ли дека сте поопуштени додека правите муабет со некој на MSN или mIRC одколку очи во очи ???
На пр. правите муабет со девојката/дечкото на MSN и си кажувате работи кои неможете да му/и ги кажете во фаца ??
Или можеби сеедно ви е ...

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
За мене е исто.

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Mnogu poopustena.
Isto i na forum...
Edno e realen svet a sosema drugo virtuelniot svet!

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
68
незнам,ја не глеам некоја разлика,ама пошто стално коа ке се стаам на мсн со девојка ми се караме,по се изглеа она е поопуштена у виртуала па затоа :star: мамата

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
poopusten sum zatoa sto na msn ili na mirc si uzivam, si jadam po nesto, imam vreme da razmislam sto da pisam.... definitivno 95% poopusten

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Сеедно ми е, со тие што се знам лично можам да правам ист муабет и во реалност и виртуелно. Нема баш големо значење дали ќе е лично или на msn. Барем за мене.

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
hmmm poopusteno mi e so bilo koj da zboram...nekoi raboti sto nikogas ne bi gi kazal na nekoj preku monitor bez mislenje gi kucam :)
cist primer e vcera koga edna drugarka sakase da i kazam edna stvar i rekov a moze da ti go napisam na net...

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Pa poso gledam site se poopusteni na MSN aj i jas ke napisam
Da poopusten sum na msn :):):):):)

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
нормално дека си поопуштен, ти фактички си ”друг” човек позади ПЦ едноставно живееш друг живот. Секој начин е полесен да кажеш нешто некому одколку лице в лице

Член од
10 април 2006
Мислења
3
Поени од реакции
0
Abe so znam se isto mi e samo znam deka ova MSN i mIRC se edni od najdobrite raboti na denesnicava za da moze covek da si se smiri i opusti t.e. da ne misli na sekojdnevnite obvrski

Ah i ke zaboravev edna rabota :daj otvorete poveke temi da ima na sto da se pisuva

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
Zavisi so kogo... obi4no na MSN, ili na forumov sum poopustena ali zatoa ima i slu4ai koa mi e polesno da zboram oci u oci... Se zavisi do li4nosta so koja sto zboram:)

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.109
Поени од реакции
11.585
Истиот сум потполно. Прашајте го Princ, и двајцата сме потполно исти будали и на месинџер и на маса. :)

P

Princ

Гостин
Ма све то је свеједно. Мислам дека начинот на кој комуницирам не ме мења многу. Иста будала сум на mIRC, MSN, Yahoo msg i ostanati IM и ист сум и у некој кафич или покрај ензероно со Андроник :)

Kajgana Shop

На врв Bottom