Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле, имаше ваков сајт порано.Илјада пати насловов го прочитав Milfhunter![]()
Не глумат, сериозно се убедени во тоа. Грубо објаснето, кај нив отсуствуваат процесите што се одвиваат во амигдалата (стравот како најдлабока емоција), затоа и се психопати. Релативно нормален човек ако од ништо друго, не би убил од страв да не скапе цел живот во затвор.глумење жртви за да се оправдаат,
No offense aма а се види во серија жена, црнец, ЛГБТ одма е пропаганда како да го нема тоа во реалноста. Не викам сега дека нема по светов Is it cause Im black - ism и изигрување жртва и кога треба и кога не треба ама дај олабавете, во секоја можна тема за серија истиов коментар го гледам. И мене и на други може ми смета сериине на Fox што со reverse psychology ги пумпаат Републиканците па ме нема во секоја тема.У пм, ќе треба пак од почеток да се глеа пошо сега го видов трејлерот и многу нешта не ми текнуваат од првата сезона.
Иако, како што гледам од трејлерот има некоја промена во дејството и нема да биде баш ко претходната.
Како и да е, нестрпливо ја чекам да искочи.
Малце ми смета што ете, пак жртвите се црни деца (според она што го гледам на трејлерот), што дава до знаење дека уште една сосема солидна нетфликс серија ќе биде заразена со класичното и за нив препознатливо racial/LGBTQ левичарење.
Но ова е шпекулација.