- Член од
- 22 декември 2011
- Мислења
- 2.756
- Поени од реакции
- 6.714
Вака го најдовОд кој јазик Google Translate го преведуваше ова жити се![]()
http://www.vegetable-gardens.biz/mk...d-beef-baked-chicken-fish-cooked-in-milk.htmlFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вака го најдовОд кој јазик Google Translate го преведуваше ова жити се![]()
http://www.vegetable-gardens.biz/mk...d-beef-baked-chicken-fish-cooked-in-milk.htmlЕднаш ставив ѓезве во натре... Бог да ми ја прости старата кујнаВреди... Се користи за брзо загревање на храна)
Нормално, првите неколку месеци ќе ти биде мерак и се ќе „возиш“ низ неа. Ама со тек на време ќе ја користиш само за пуканки
Земи си некоја поефтина, најефтината. Исто ќе ти брка работа
Јас мислам дека за 2.400 ја земав мојата преку околу 2-3 години од Техномаркет и уште брка работа.
Важен совет:
Не стават метални работи и фолија во неа, освен ако не сакаш да започнеш пожар![]()

Иначе е ептен корисна направија
И ко што ти кажа Acid, земи си некоја поефтина, скапите се со повише електроника и полесно се расипуваат, а иста работа вршат.затоа ќе си земеш едни такви пуканки од амерички систем и кога ќе ги испукаш вреќичката чувај ја. после тоа си купуваш обични за 20 ден. мнооооооогу повеќе имаш и многу се поефтини. само ги ставаш во вреќичката, ја затвораш убаво ја виткаш и пак имаш здрави пуканкиМикробраноав користев едниствено за тие пуканките што функционираат по амерички систем, го ставаш кесичето и за 2/3 мин. добиваш кеса со пуканки, ама после сфатив дека не се нешто најздрави и ги откажав![]()

да, и ќе ја залепиш горе со уфо лепак?!затоа ќе си земеш едни такви пуканки од амерички систем и кога ќе ги испукаш вреќичката чувај ја. после тоа си купуваш обични за 20 ден. мнооооооогу повеќе имаш и многу се поефтини. само ги ставаш во вреќичката, ја затвораш убаво ја виткаш и пак имаш здрави пуканки![]()

Koristam za zagrevanje hrana, ali znaj deka go menuva vkusot na hranata mikrovalnata. Imash na google po-detalno zasto i kako.

Дијалект е микровална. Пример валови (српски) = бранови.Што е финтава со микровална наместо микробранова?
Сум приметил и други ја нарекуваат така.
Инаку ладни макарони со изрендан/о сирење/кашкавал одозгора и загреани во микробранова се врв!![]()

не треба да ја лепиш бе. само превиткај го врвот неколку пати и стави ја.да, и ќе ја залепиш горе со уфо лепак?!![]()

На рингла е сосема друг вкус... и сосема други работиМоже и на рингла