Mgame - Македонски Ogame!

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.F
  • Време на започнување Време на започнување
ajde sea slucuva se....ajde dajte i podrska na tie so go pravat a ne odma na pucanje odete...so tek na vremeto ke se podobre :)

Јас да се надевам дека планетата што ми ја снема и сега пак ќе ја колонизирам дека ќе биде пак со 400 полиња. Стварно жално планета со 400+ полиња да ми снема :( . Инаку не е проблем и да не даде јака планета. Shit Happens :)

abe mislam deka nema vrska kolku ti e golema planetata..poso ja na glavnata imam ispuneto 75 % ama toa zelenoto ne e ni do polovin stignato :D ne sum siguren ali misalm deka moze kolku so sakas da grades na edna planeta :D

Мислам дека нема веза до кај ти е испунето тоа процентите туку на матичната имаш 163. Ќе видеме :)

Внуче, прај пак сојузот.
Мене ме мрзи :)

Мислам дека нема веза до кај ти е испунето тоа процентите туку на матичната имаш 163. Ќе видеме :)
Или пак не :) Освем ако не е сменето нешто, барем во оригиналот многу беше битно колку полиња имаш...

Внуче, прај пак сојузот.
Мене ме мрзи :)

И сојузот го немет? :vozbud:

Ајде јас ќе го направам сојузот :)
Сојуз: Kajgana Таг: KGN

пак шпанците...ако враќаат бекапи пак...ќе...ќе...ќе плачаааам :(

како до поени за офицер?

gradis rudnici i posle stegas oficeri i mestis oficeri. ama na edno mesto na prvata strana ke vidis kaj pisit experiance za level da krenis. 1 oficer na level.

gradis rudnici i posle stegas oficeri i mestis oficeri. ama na edno mesto na prvata strana ke vidis kaj pisit experiance za level da krenis. 1 oficer na level.
Имав 51/50 а не ми даваше поен за офицер мислех да нема нешето друго

Админ на играта поправи го „Истажување“ во „Истражување“

auuu ovoa so x4 brzina stvarno ne mi se sviga...taj tamo sea malce stavete so x1 ili x2 najvise...oti ovaka igrata nogu brzo ke se rasipe :S

Капут е гејмов...цело време вика unable to connect. Па ќе се оправи малку, па пак анејблд.

Се стаев на одмор не ми се игра вака нон стоп паѓа серверот ако го средат може ќе продолжам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom