Mgame - Македонски Ogame!

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.F
  • Време на започнување Време на започнување
Еј дали Мгејм има проблеми со Опера или до мене е проблемов шо е пребавно да се уклучи?

хостот е слаб плус крај на месец
пробај да видиш како ке ти иде со мозила
би требало да е ок се

Ој сервер нот фаунд веќе еден саат може...
Ќе се среди, Исусе? :)

a kolku memorija zafakjat celava igra? mozda ke napram dogovor so eden hoster.

ovaj rece deka e epten verojatno da hostirat. daj msn od nekoj so ja napravi igrava da se dogovorime

2 обиди за регистрација, и два пати ерор.

WTF
Посебно ова:
Online players: 29 - Last registered: Tonchie - Registered Players: 181
И кога ќе се обидам да се логирам ми пишува ова:
Error Username does not exsist
Back

jok be kako so pamtam kazuva ti deka porakata ne e uspesno ispratena na mail...ali posle odes na main pises user i pass i gotovo ukluce se

Леле ее пак
Thank you register! You will receive an email with your password. (oooboze@*******.com)

An error occurred when sending email! Your password is: ******

Јас сум Tonquilla, под тоа име ме прифати серверот, БЕЗ верификација преку мејл.
Како и да е, јас не се бунам, еве градам рудници :)

Ееееј од дамна не сум играл и последен пат кога играв се разочарав поради многу нефер работи вметнати како офицери и командер да бидеш. Ако сакаш да бидеш пред сите требаше многу пари да дадеш. Овоа ако остане овака без пари сите да останат на исто ниво на игра супер ќе биде. Ајде брзо брзо па сојузи да почнеме да правеме :)

Абе и сојузи има и се` тоа, ама многу брза е играта, x3, не е интересно.

Баш тоа ќе биде поинтересно кога ќе се стигне подлабоко во играта. На почетокот ќе изгледа многу брзо но за месец дена кога ќе почнат со нано технологијата да видеш колку поинтересно ќе стане :)

Јузерот и пассот се кеј сензитив
какви си ги напишал на регистрацијата така треба да бидат кога ке се логирас
ке го средам тоа да не бидат , беф на викенд деновиве така да немав време за ништо.

mgame naskoro na pobrz host.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom