Метеопатија

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте метеопати

• Вкупно гласачи
    35
Еј заебана работа. Почнува да ме боли се`. Особено оние повреди кои си ги влечкам неколку години наназад веднаш се активираат. Така што во пролет и во есен тренинзите ми се сведуваат на вежбање вилица, односно изнаоѓање изговори зошто не можам да присуствувам. :jaj:

Me врти колено кога треба да врне,кога ми доцни знам дека ќе се смени времето наскоро :vozbud::pos2:
И да,претераното жешко ме прави така нервозна и неподослива...снег и дожд,и најдобро ми е :)

Дожд, и ја живеам. :wub:

Озбилно, а врне мене расположението ми се крева до максимум, не можам да се затнам, мрдам, трчам, скокам, се смеам ко луда, денсам, шо све ми текне, тоа. Излегувам да ме накисне, не се прибирам додека не сум мокра до гола кожа, или додека не престане. Закачам пнеумонија некој ден, па ќе се сликам. :icon_lol: Сонцето ми е ептен изживеана работа. Кој шо сака, лето, плажа, вода, песок, и сонце. :icon_conf Венчајте си го ебаве. :icon_lol: Подосадна работа ми нема од светло. Суво, пластично, стерилно... Ко восок да иам на мене. Облаци рулз, дожд, магла, снег... :drk:Ме прочита сеа некој возач, ќе ми каже убаво. :icon_lol: Иначе, не ме боли ништо. :icon_cool

Особено кога шетам или трчам на дожд.
Леле мераци еј!:vozbud:
Ми текнува! :vozbud: А заврне, пак!:vozbud:

Дожд ама оној летен што прави попара..... Тој ме прави среќен... Но темава е више за метео(психо)пати па ќе речам дека сум еден од нив... Кога се мења драстично времето - од топло на ладно и обратно ме боли глава 2-3 дена... И ме мава некое лошо расположение неочекувано.....

јас сум голем метеопат, а станам и само ѕирнам од прозор дека е облачно, дека врне...абе и да не сакам цел ден сум некако нерасположена, се ме мрзи, не ми се излегува од дома и не ми се мрда од кревет, па ме боли глава.. абе катастрофа...сонце, чисто небо - обожавам, особено пролет кога почнува да се стоплува и кога е убаво времето,абе ко мало дете сум постојано расположена, а за снег го сакам исто и мене ми е смирувачки и ме релаксира да си гледам од прозор како пага и да си се гушкам со некој :back: :helou:

кога врни - жива вода ме прави. На лето ми е жешкo а на зима ми е ладно.

Обавезно имам болки у нозете пред да се смени времето.

В крај метеопат сум. Ме боли колено, глава, нервозен сум - катастрофа!:tapp::nesvest:

И понекогаш мочаш на криво... што ли може да е :raz:

То за мочањето не било од метеорологијата, ми рекоја дека е поради влијаније на месечината. Демек на сите големи објекти делувала месечината со гравитација па одело така накриво...

Moментално времево начисто ме уништува.
Низок притисок, ми се спие ужасно, загушливо ми е, ме боли глава :lut:
Го мразам дождов и грмотевициве, аман од променливово време. До кога вака? Ајде убаво сонце огреј не :)

Moментално времево начисто ме уништува.
Низок притисок, ми се спие ужасно, загушливо ми е, ме боли глава :lut:
Го мразам дождов и грмотевициве, аман од променливово време. До кога вака? Ајде убаво сонце огреј не :)

Еве го сонцето. И ме докрајчи. Како што беше мутно и облачно сеа пак сонце. Овие ненадејни и брзи промени ме нервираат. Психички делуваат на мене. Немам волја за ништо и на ништо не реагирам.

Еве го сонцето. И ме докрајчи. Како што беше мутно и облачно сеа пак сонце. Овие ненадејни и брзи промени ме нервираат. Психички делуваат на мене. Немам волја за ништо и на ништо не реагирам.

Не вакво сонце бе, мразам променливо време кажав.
Си напишав добро, сакам убаво сонце, што ќе грее неколку дена постојано без ниедно облаче :) :pipi:

и те како влијае, лошо време = лошо расположение, немам волја за ништо, ме тера на спиење, на тагување, на самување, додека пак кога е така убаво и сончево цела сум среќна и насмеана!:pos2: а и кога се мења времето премногу ме боли главата и мојата напатена десна нога!

ауууууууффффффф освен вртење на коленото понекогаш и двете не ми влијае на расположението

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom