K
KomitaMKD
Гостин
И јас сум голем метеопат.Вчера пред и од кога заврна дождот пукање притисок 150 цела вечер немам спиено.Ама тоа е нема лек мислам за метеопатија...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пишав метеопат и ништо не ми даде,па затоа и ја пишав.Дали на вас влијае промената на времето и климата и како се манифестира?
Кај мене кога врне подолго време се појавува некоја тмурност и нерасположеност, едноставно немам воља за ништо, или кога врне снег чуствувам некое спокојство како никогаш... како е кај вас?
Pa metereopat ne e da te faka depresija ili da si neraspolozen...ccc,tuku da imas fizicki problemi ,jas imam glavobolki mi pagja pritisok i mi se povraka :nesum:
имам проблеми со левото колено кога има промени на времето ми се има случувано да не можам да станам од кревет.. во средно се случуваше другарка ми со која заедно идевне на школо да ми облака патики зошто не можев да се наведнам 
Se moli pacientov da se javi na informacii slednata Godina odkako ce mu zarasnat ranite!Една од најголемите небулози што циркулира меѓу нашиот народ е дека ако се менува времето ќе те “врти„ коленото/рамото/раката сеедно. Еве ја праев операција на колено пред 2 и пол месеци, од 20 души што имаат операции правено на било какви делови од телото ми беше најавено дека ќе ме боли коленото на промена на време, а ако одиме по таа логика последниве две недели требаше да ми ја ампутираат ногата од временските амплитуди и промени. Какви глупоштини се ова мајко мила, само народ ко нас може да верува у такви идиотизми.