mama said, jas ja znam kako pesna od lenny kravitz ali neznam dali e taa taa.Fallen`Angel напиша:zaso mama Said ne e nivna pesna ???? a inace cel garage album ne se nivni pesni !
Различни песни се, таа од Kravitz се вика Always on the run. (Верувам дека на таа песна мислеше.)LouWeed напиша:mama said, jas ja znam kako pesna od lenny kravitz ali neznam dali e taa taa.
za garage day "prviot del" treba i pozadinata da ja znaes zasto voopste e sniman!!
Ако веќе знајш да мрчиш против Metallica и Megadeth, научи и правопис*.Necrophilia напиша:Комерцијална Треш Метал Група - со еден другар ги викаме Shitallica и нивната бедна конкуреција MegaShit. :pos2:
p.s Judas Priest Rulles \m/
:pos2: не би сакал да дискутираме понатака,MaRiNa`Oh напиша:Ако веќе знајш да мрчиш против Metallica и Megadeth, научи и правопис*.
*ruLes.
Ерина, почна да излегуваш од пубертетската фаза?PoisonGrl напиша:Затоа не ги слушам многу во полседно време, се чувам од главоболки.:pos2:
valjda ne mi go pisa na mene ova !Гижо напиша:Garage е целиот преработки. Треба да го знаеш тоа.
ftopic: Боко.....ај за**и, и онака не знам од кај да почнам. :helou:Necrophilia напиша:Ерина, почна да излегуваш од пубертетската фаза?