Metallica

moskva_bojan

Kirk Hammett
Член од
28 јануари 2007
Мислења
470
Поени од реакции
3
Najgolemi muzicki legendi. Kakvi neverojatni solazi ima,mn. dobri tekstovi i Metallica mi si najomilen bend. Spored mene James Hetfield e najdobriot vokal koj nekogas se rodil

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Гижо напиша:
На тебе де. Дека кажа Garage е цел нивни. :)
e aj procitaj uste ednas ubavo ... NE se nivni pisuva ! a za mama said rekov deka e nivna !

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Да у право си. Моја Грешка

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
legendarna grupa, so nezamenlivi baladi.......

"Nothing else matter":je:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Bruce Dickinson, Hansi Kursch, Joacim Cans...

...i mnogu drugi. Spisokot e dolg, me mrzi da nabrojuvam sega.

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
da imas pravo ... ali bolje od bruce dickinson ne veruem deka ima ! iance i james e eden od najdobrite :)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Da, ne e los... samo ne veruvam deka sega moze da otpee isto kako sto peel pred 15-20 godini. Star e vise.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Edna od povaznite grupi vo rok istorijata. Ama se iznervirav so gluposta za pari so se izvadi muabetot i nekako mislenjeto mi se smeni za niv ama muzikata ... tuka nema muabet megu najdobrite se!

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
pa sea bev na maiden u srbija .... bruce peese bukvalo kako pred 20 godini ...
a james sea vrska nema ... znam deka e ostaren ... ali pee kako da ima 70 godini :) .. ne pee vise kako pred 15-20 godini ...

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Fallen`Angel напиша:
pa sea bev na maiden u srbija .... bruce peese bukvalo kako pred 20 godini ...
a james sea vrska nema ... znam deka e ostaren ... ali pee kako da ima 70 godini :) .. ne pee vise kako pred 15-20 godini ...
Tuka imas pravo. Iako James ima "samo" 43 godini pee mnogu poloso od Bruce, koj ima 48-49 godini. A imas pravo i toa sto vikas deka Bruce pee isto kako pred 20 godini. Dodeka, Hansi, koj ima 41 godina, pee mnogu podobro sega otkolku pred 15-20 godini. Ova samo za sporedba go spomnav.

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Smert напиша:
Tuka imas pravo. Iako James ima "samo" 43 godini pee mnogu poloso od Bruce, koj ima 48-49 godini. A imas pravo i toa sto vikas deka Bruce pee isto kako pred 20 godini. Dodeka, Hansi, koj ima 41 godina, pee mnogu podobro sega otkolku pred 15-20 godini. Ova samo za sporedba go spomnav.
abe jebiga coek ... eden den site ke ostarat i ke peat loso ... jes da james sea pee kako tele :) ... ali vidi go 90-91 kako peel ... a za bruce stvarno ne mi e jasno od kaj ima sila uste vaka dobro da pee... ali ke mu dojde i nego krajot ... !

Член од
5 јуни 2007
Мислења
890
Поени од реакции
9
Super se gi slusam od dete :)
dobar bend odlicni biznismeni i imaat sens

Sakal nekoj da priznae ili ne metalot kako metal umira.. koncerti samo starci pravat vo posledno vreme. Metalica vo pravo vreme na prav nacin uspea da evoluira i da se adaptira. Ne moze da ostanat legendi na drug nacin i kontinuirano da imaat mladapublika. Mozebi i jas garage days go pocituvam poveke od St.Anger no definitivno st anger e poveke slusan :) ako me razbirate.
Albumot so simfonijata im bese remek delo...
Sto i da izdadat kako sleden album veruvam deka ke bide ili vo vasiot kompjuter ili na vasiot raft bez ogled na bilo koj komentar ovde na forumov :P

Kajgana Shop

На врв Bottom