Metallica, Slayer, Anthrax и Megadeth на Sonisphere 2010 во Бугариja - 22.06.2010

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
^ Изглеа има пошто едни другари прошла недела купија карти, а беа во автобус бр.1, така да би требало да има, ама ипак види со некој од Скопје за посигурно или јави се у Југотон.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
163
Поени од реакции
23
Уште 6 дена... ме пука адреналин уште сеа а замисли таму :nesvest:

nameleess

N/a
Член од
9 јануари 2010
Мислења
299
Поени од реакции
25
Имало карти во југотон и си купив 1на фала на инфо

Член од
8 јануари 2008
Мислења
142
Поени од реакции
10
Кој има карта за десен партер фанпит, или оди со агенцијата Savana, или двете, нека пише ПП. |m|

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
А зошто? :)

Член од
8 јануари 2008
Мислења
142
Поени од реакции
10
Па да се дружиме, немам друштво за таму. Loner сум......... I HAVE NO FRIENDS :violent1:хахахах

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Ја само што се вратив од чудово од концерт, сеа треба да идам да полагам интерен на матура, па да си кажам како си поминав додека пројде времево, итака нема да спијам.
Концертов беше...невиден :) Организацијата овој пат беше за нигде-никаде, стигнавме пола саат после почетокот со што Антракс веќе беа почнати, али како и да е јас си фатив први редови, и успеав да го изгледам цел концерт од блиску.
Да не ги опишувам посебно настапите на сите бендови пошто ме мрзи, ќе кажам само дека беше неописливо, само тие што беа таму си знаат :icon_lol: Од посебните моменти за паметење, иако цел концерт беше незаборавен,Антракс изненадија со Heaven and hell oд Heaven and Hell на пола на Индиенс, и по завршување со H&H ја продужија Индиенс до крај. Одличен настап, само малку озвучењето ко да не им беше наместено или не знам што се дешаваше, или може таков впечаток ми оставија дека после Металика скинаа со озвучењето :)
По Антракс настапија Мегадет со Холи ворс, Симфони од дистракшн, Пис селс и други врска што неам у моментов, добар настап имаа и они. Тука момент за паметење беше тоа поројниот дожд што истури и што не испокупа сите, буквално се цедев од вода.
После настапија Слејер, најмногу ми се свиѓаше нивниот настап, не дека имаше нешто посебно у настапов да двои од другите, али највозбудена општо за концертов бев за Слејер. Кери Кинг свиреше на 2 метра од мене бе ејјјјјјјјј :) Кај нив на репертоар беа South of heaven, War ensamble, God hates us all и други...
И на крај беа Металика со најдолг репертоар. Настапот горе доле беше копија од концертот пред 2 години у Софија, што од сценски ефекти што од репертоар, со мали измени од новиот срање албум, и плус Blackened со што бев пренајсреќна :)
И врв на концертот беше кога сите 4 бенда настапија заедно и ја иссвиреа Am I evil, е тоа беше колење :)
И еве ви на крај неколку сликчиња од мобилен зошто од апаратот уште не се стигнати. Видеа не ви прикачувам, а баш убаво ја имам снимено Am I evil :devil3:

DSC05916.jpg DSC05915.jpg DSC05971.jpg DSC05930.jpg DSC05969.jpg DSC05968.jpg DSC05928.jpg DSC05940.jpg DSC05922.jpg
Чисто информативно да кажам дека не се зумирани :pos:
П.С:Исто така и Seasons in the abys ја рокнаа Слеер.

Attachments

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Ја само што се вратив од чудово од концерт, сеа треба да идам да полагам интерен на матура, па да си кажам како си поминав додека пројде времево, итака нема да спијам.
Концертов беше...невиден :) Организацијата овој пат беше за нигде-никаде, стигнавме пола саат после почетокот со што Антракс веќе беа почнати, али како и да е јас си фатив први редови, и успеав да го изгледам цел концерт од блиску.
Да не ги опишувам посебно настапите на сите бендови пошто ме мрзи, ќе кажам само дека беше неописливо, само тие што беа таму си знаат :icon_lol: Од посебните моменти за паметење, иако цел концерт беше незаборавен,Антракс изненадија со Heaven and hell oд Heaven and Hell на пола на Индиенс, и по завршување со H&H ја продужија Индиенс до крај. Одличен настап, само малку озвучењето ко да не им беше наместено или не знам што се дешаваше, или може таков впечаток ми оставија дека после Металика скинаа со озвучењето :)
По Антракс настапија Мегадет со Холи ворс, Симфони од дистракшн, Пис селс и други врска што неам у моментов, добар настап имаа и они. Тука момент за паметење беше тоа поројниот дожд што истури и што не испокупа сите, буквално се цедев од вода.
После настапија Слејер, најмногу ми се свиѓаше нивниот настап, не дека имаше нешто посебно у настапов да двои од другите, али највозбудена општо за концертов бев за Слејер. Кери Кинг свиреше на 2 метра од мене бе ејјјјјјјјј :) Кај нив на репертоар беа South of heaven, War ensamble, God hates us all и други...
И на крај беа Металика со најдолг репертоар. Настапот горе доле беше копија од концертот пред 2 години у Софија, што од сценски ефекти што од репертоар, со мали измени од новиот срање албум, и плус Blackened со што бев пренајсреќна :)
И врв на концертот беше кога сите 4 бенда настапија заедно и ја иссвиреа Am I evil, е тоа беше колење :)
И еве ви на крај неколку сликчиња од мобилен зошто од апаратот уште не се стигнати. Видеа не ви прикачувам, а баш убаво ја имам снимено Am I evil :devil3:

Прегледај го приврзокот 31038 Прегледај го приврзокот 31039 Прегледај го приврзокот 31040 Прегледај го приврзокот 31041 Прегледај го приврзокот 31042 Прегледај го приврзокот 31043 Прегледај го приврзокот 31044 Прегледај го приврзокот 31045 Прегледај го приврзокот 31047
Фала за исцрпното и емотивно доловување на атмосферата! :vozbud:

T

Tetro

Гостин
Благодариме на одвоеното време да ни напишеш на нас обичните смртници кои не можеа да одвојат време да отидат... Да не ти беше исклучена реп. ќе ти клаев едно зеленко :wink:

Член од
19 февруари 2010
Мислења
537
Поени од реакции
1.720

!!!!!! RAMMSTEIN , UBER ALLES !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom