Metallica, Slayer, Anthrax и Megadeth на Sonisphere 2010 во Бугариja - 22.06.2010

Член од
7 октомври 2008
Мислења
163
Поени од реакции
23
Епа тоа е тоа дечки се шо читате е точно и потврдено, ова не се пропушта за ништо. Ова се дешава сега и никад више. Мене главната поента ми е како да преживеам на Слеер. Како што знам Металика ке свират на крај а први ке бидат Мегадет така да може да си одат тие што нејкат да ги слушаат Металика... а има многу такви вклучувајки ме и мене. Така да спремајте парталите ке се организира превоз ке ви кажам што како и кој сака бујрум.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
omfg 22 јуни -.- Тогаш матурата треба да ја полагам . ЛОЛ јеботе баксуз лол

StiFFy

Курминистратор
Член од
10 јануари 2010
Мислења
36
Поени од реакции
0
абе шорти...од кај тогаш ќе се полага матура...многу касно е! И + второто полагање ако паднеш е август...а јуни и август блиску се! ај Преслушај се пак!!!

nameleess

N/a
Член од
9 јануари 2010
Мислења
299
Поени од реакции
25
omfg 22 јуни -.- Тогаш матурата треба да ја полагам . ЛОЛ јеботе баксуз лол
има бе датум за кога ќе полагаме матура или од памет збориш... може да Fail-неме лошо

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
абе шорти...од кај тогаш ќе се полага матура...многу касно е! И + второто полагање ако паднеш е август...а јуни и август блиску се! ај Преслушај се пак!!!
Прошла година матурантите полагаа 20-25 Јуни.

StiFFy

Курминистратор
Член од
10 јануари 2010
Мислења
36
Поени од реакции
0
Абе је*еш ти прошла година...Годинава друго е! xD

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Не јебем ја, вие јебете (=

Член од
26 ноември 2009
Мислења
171
Поени од реакции
8
Епа тоа е тоа дечки се шо читате е точно и потврдено, ова не се пропушта за ништо. Ова се дешава сега и никад више. Мене главната поента ми е како да преживеам на Слеер. Како што знам Металика ке свират на крај а први ке бидат Мегадет така да може да си одат тие што нејкат да ги слушаат Металика... а има многу такви вклучувајки ме и мене. Така да спремајте парталите ке се организира превоз ке ви кажам што како и кој сака бујрум.
Pocit za muabetot.Ako idam bi idel za Slayer i da go vidam eden od moite omileni gitaristi Chris Broderick.Anthrax manje vise,Megadeth onaka,a za Metallica ic ne mi se odi.AKo se snabdam so pasos Deicide vo SKC is the real shit.Me vikase eden drugar za da ideme toj najveke bi idel za Metallica gi obozava:vozbud:Epa togas Proxer ako idam zaedno ke si pieme negde na strana duri svirat Metallica.Jbg izgleda nema da se snabdam so pasosot do Maj,me zakazaja vo Juni taka da valjda bi idel na ova:).Ima da e jako na Slayer a bogami i dobro ke e i na Anthrax

A naslusnav negde deka i Heaven and Hell ke svirat?

Член од
7 октомври 2008
Мислења
163
Поени од реакции
23
Па добро си наслушал на плакатот стојат Heaven and Hell што за мене е закон пошто ги сакам Sabbath и Дио ама не и Ози :nenene:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Конечно официјална потврда, http://www.metallica.com/page.asp?id=13367 , http://www.slayer.net/us/tour :vozbud:
Инаку, полагањата за матура се на 12ти и 14ти екстерните, така да до 22ри, односно до 20ти најкасно треба се да е завршено, и супер! :)

Ако планирате да ги пропуштите Металика на фестивалов НЕ СТЕ НОРМАЛНИ. Јес да у последно време се катастрофа итн класика муабети, ама друго е у живо кога свират репертоар од пред 20 години (ова од искуство и колку да се пофалам) :)

И ако имате информации за карти кажујте што е можно побрзо :)

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Абе има карти одделно за 2те вечери?! Мене ми се иде на втората. Ќе ги пропуштам Рамштајн и во Хрватска и во Србија ради тоа што не ми одговара датумот, али за у Бугарија би идел дефинитивно. :)

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Абе има карти одделно за 2те вечери?! Мене ми се иде на втората. Ќе ги пропуштам Рамштајн и во Хрватска и во Србија ради тоа што не ми одговара датумот, али за у Бугарија би идел дефинитивно. :)
Па иди и на Металика, што има врска?
Ќе се едуцираш музички :)

Kajgana Shop

На врв Bottom