Маршалот
Bianconeri
- Член од
- 29 декември 2009
- Мислења
- 2.091
- Поени од реакции
- 2.398
http://bg.sonispherefestivals.com/ И КОНЕЧНО !!
VIP карти веке нема......Значи јас конечно можам да загинам херојски на 22 Јуни во Софија.
Ќе гледам во ВИП да сум (то дај вит стајл!!)
има бе датум за кога ќе полагаме матура или од памет збориш... може да Fail-неме лошоomfg 22 јуни -.- Тогаш матурата треба да ја полагам . ЛОЛ јеботе баксуз лол
Прошла година матурантите полагаа 20-25 Јуни.абе шорти...од кај тогаш ќе се полага матура...многу касно е! И + второто полагање ако паднеш е август...а јуни и август блиску се! ај Преслушај се пак!!!
Pocit za muabetot.Ako idam bi idel za Slayer i da go vidam eden od moite omileni gitaristi Chris Broderick.Anthrax manje vise,Megadeth onaka,a za Metallica ic ne mi se odi.AKo se snabdam so pasos Deicide vo SKC is the real shit.Me vikase eden drugar za da ideme toj najveke bi idel za Metallica gi obozavaЕпа тоа е тоа дечки се шо читате е точно и потврдено, ова не се пропушта за ништо. Ова се дешава сега и никад више. Мене главната поента ми е како да преживеам на Слеер. Како што знам Металика ке свират на крај а први ке бидат Мегадет така да може да си одат тие што нејкат да ги слушаат Металика... а има многу такви вклучувајки ме и мене. Така да спремајте парталите ке се организира превоз ке ви кажам што како и кој сака бујрум.
Па иди и на Металика, што има врска?Абе има карти одделно за 2те вечери?! Мене ми се иде на втората. Ќе ги пропуштам Рамштајн и во Хрватска и во Србија ради тоа што не ми одговара датумот, али за у Бугарија би идел дефинитивно.![]()