Зашо си фејкер.Чек малце зошто не се дивам на темава. 0.0 Штокур ми станало хахахахаха

Зашо си фејкер.Чек малце зошто не се дивам на темава. 0.0 Штокур ми станало хахахахаха
Не сум феќер, универзалец сум. Најпобоље е тоа.Зашо си фејкер.![]()
Цените за 2-та дена ( COMBI TICKET ) :![]()
"Металика" ќе свири во Софија на 22 јуни. Плакатите за настан на Sonisphere Festival веќе низ Софија. На една сцена со легендарната група ќе излезат "Heaven & Hell", "Slayer", "Anthrax" и "Megadeath. Концертот ќе биде на стадионот "Васил Левски" во Софија од 17 часа. На следната вечер таму ќе се појават "Rammstein".
Sonisphere Festival уште во декември објави на официјалниот својот сајт дека ќе мине во Бугарија следната година со концерти на 22 и 23 јуни во Софија, но тогаш не беше јасно дали и "Metallica" ќе дојдат во Софија.
OMGGGGGGЦените за 2-та дена :
VIP - 329 BGN ( 160 Euro )
FRONT OF STAGE - 179 BGN ( 80 Euro )
STANDING - 119 BGN ( 60 Euro )
SEATED - 89 - 139 BGN ( 45 - 65 Euro )
http://www.eventim.bg/portal/bg/
Поарно во Софија, на повеќе и далеку поквалитетни бендови ќе си.НЕ Е ФЕР!
Значи, стварно не е фер!
22ри јуни?! Зошто?! ГНР во Белград, 22ри јуни.
А на се ми се иде...
Па што ако се, ми се свиѓаат. Сепак, рок се. А и еднаш доаѓаат тука. Металика пак ќе дојдат. (океј, Слеер и нема баш, а Мегадет не ми ни играат некоја голема улога)Поарно во Софија, на повеќе и далеку поквалитетни бендови ќе си.
ГНР се за мекуши.
Види, во Београда колку што сум информиран не е фестивал, така да...:smir:Па што ако се, ми се свиѓаат. Сепак, рок се. А и еднаш доаѓаат тука. Металика пак ќе дојдат. (океј, Слеер и нема баш, а Мегадет не ми ни играат некоја голема улога)
А во Софија се и Рамштајн следниот ден така да...Види, во Београда колку што сум информиран не е фестивал, така да...:smir:
Јас уште на 22ри славно ќе загинам, салвно ќе загинам за Металдоонијаа, така да...А во Софија се и Рамштајн следниот ден така да...![]()