Metallica, Slayer, Anthrax и Megadeth на Sonisphere 2010 во Бугариja - 22.06.2010

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
OMFG SLAYER!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Морам од сега да штедим.

Член од
28 февруари 2010
Мислења
20
Поени од реакции
0

"Металика" ќе свири во Софија на 22 јуни. Плакатите за настан на Sonisphere Festival веќе низ Софија. На една сцена со легендарната група ќе излезат "Heaven & Hell", "Slayer", "Anthrax" и "Megadeath. Концертот ќе биде на стадионот "Васил Левски" во Софија од 17 часа. На следната вечер таму ќе се појават "Rammstein".

Sonisphere Festival уште во декември објави на официјалниот својот сајт дека ќе мине во Бугарија следната година со концерти на 22 и 23 јуни во Софија, но тогаш не беше јасно дали и "Metallica" ќе дојдат во Софија.

Член од
18 март 2009
Мислења
375
Поени од реакции
7

"Металика" ќе свири во Софија на 22 јуни. Плакатите за настан на Sonisphere Festival веќе низ Софија. На една сцена со легендарната група ќе излезат "Heaven & Hell", "Slayer", "Anthrax" и "Megadeath. Концертот ќе биде на стадионот "Васил Левски" во Софија од 17 часа. На следната вечер таму ќе се појават "Rammstein".

Sonisphere Festival уште во декември објави на официјалниот својот сајт дека ќе мине во Бугарија следната година со концерти на 22 и 23 јуни во Софија, но тогаш не беше јасно дали и "Metallica" ќе дојдат во Софија.
Цените за 2-та дена ( COMBI TICKET ) :

VIP - 329 BGN ( 160 Euro )
FRONT OF STAGE - 179 BGN ( 80 Euro )
STANDING - 119 BGN ( 60 Euro )
SEATED - 89 - 139 BGN ( 45 - 65 Euro )

http://www.eventim.bg/portal/bg/concerts/hard_heavy/sofia_rocks_powered_by_sonisphere/64804/

ZigZag

Заменик министер
Член од
19 јули 2006
Мислења
347
Поени од реакции
248
irresistible line-up

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Значи јас конечно можам да загинам херојски на 22 Јуни во Софија.

Ќе гледам во ВИП да сум (то дај вит стајл!!)

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Slayeeeeeeeeeeeeeer, sakam da odam ama ne znam dali ke odam..

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
НЕ Е ФЕР!
Значи, стварно не е фер!

22ри јуни?! Зошто?! ГНР во Белград, 22ри јуни.
А на се ми се иде...

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
НЕ Е ФЕР!
Значи, стварно не е фер!

22ри јуни?! Зошто?! ГНР во Белград, 22ри јуни.
А на се ми се иде...
Поарно во Софија, на повеќе и далеку поквалитетни бендови ќе си.

ГНР се за мекуши.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Поарно во Софија, на повеќе и далеку поквалитетни бендови ќе си.

ГНР се за мекуши.
Па што ако се, ми се свиѓаат. Сепак, рок се. А и еднаш доаѓаат тука. Металика пак ќе дојдат. (океј, Слеер и нема баш, а Мегадет не ми ни играат некоја голема улога)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Па што ако се, ми се свиѓаат. Сепак, рок се. А и еднаш доаѓаат тука. Металика пак ќе дојдат. (океј, Слеер и нема баш, а Мегадет не ми ни играат некоја голема улога)
Види, во Београда колку што сум информиран не е фестивал, така да...:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom