Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
добра вест за Cynic, ја сум за одење, има време до 8 јули.Traced In Air е албумиште ипол.

Septic Flesh - Lovercraft's Death :vozbud:
Atmospheric Death Metal од грција​

Се избудалив со ова последниве денови па да видам што мислите...

Septic Flesh - Lovercraft's Death :vozbud:
Atmospheric Death Metal од грција​

Се избудалив со ова последниве денови па да видам што мислите...
Не ми се допаѓаат овие. Некако не ми одговара таквата симфонија во дет металот, не им е баш добро склопена музиката.

Не е баш метал , ама типците се ненормални. Некој би го нарекле Ну-Метал ама не е тоа , споредбата со Линкин Парк ,СОАД и Слипкнот е залудна ..Не се ни блиску ... Најблиску нешто до што е е Металкорот ... Ама не е ни тоа..

http://www.myspace.com/maximumthehormone
Како и да е премногу брза агресивна музика. Јапонциве се ретардиран народ ! :)

Еве видео , имаат добар бубњар :) .

Edit: За љубителите на Аниме ,овој бенд ги има направено Opening и Ending песните за Death Note.

одамна не се свртиле на темава верувам дека че уживате:helou:

Мразам Метал премногу ми е нападно:uvo:

Мразам Метал премногу ми е нападно:uvo:

Си чула рандом типци као се дерат , и тоа е нападно... :)
Треба да слушнеш што се има да понуди еден жанр пред да го газиш.
Никој жанр не е бесцелен, никој музичар не е бесцелен (освен луѓето кој се наоѓаат MTV топ листите , 50 Сент , Лејди Гага и сл. ).
Чуј повеќе од жанрот за да можеш да одредиш дали ти се допаѓа или не, ама да го газиш тоа што го немаш чуено е не многу паметно.

Си чула рандом типци као се дерат , и тоа е нападно... :)
Треба да слушнеш што се има да понуди еден жанр пред да го газиш.
Никој жанр не е бесцелен, никој музичар не е бесцелен (освен луѓето кој се наоѓаат MTV топ листите , 50 Сент , Лејди Гага и сл. ).
Чуј повеќе од жанрот за да можеш да одредиш дали ти се допаѓа или не, ама да го газиш тоа што го немаш чуено е не многу паметно.

Значи јас не го газам само кажав како мене ми изгледа и дека мене не ми се свиѓа. Секој има различен вкус и тоа не е во мој стил.

Значи јас не го газам само кажав како мене ми изгледа и дека мене не ми се свиѓа. Секој има различен вкус и тоа не е во мој стил.

Работата е што метал музиката не е стил , туку нешто друго , ама ти веќе се имаш определено , така да 2012 ,касно ќе биде , да се премислат сите неверници.

Еј пазете го бендов!

<рандом видео од youtube>

Закон а?!

Успат, јас дојдов да ве потсетам дека остануваат уште месец дена до God Dethroned свирката (1ви Јули, парк, наскоро тема...). Секоја друга дискусија на форумов ионака е бесцелна.

Еј пазете го бендов!

Закон а?!

Успат, јас дојдов да ве потсетам дека остануваат уште месец дена до God Dethroned свирката (1ви Јули, парк, наскоро тема...). Секоја друга дискусија на форумов ионака е бесцелна.

Еј не ми ги ставај тие <рандом грајнкор/брутал/дет/ бенд > ич не ги бива.Овие се боље.

Работата е што метал музиката не е стил , туку нешто друго , ама ти веќе се имаш определено , така да 2012 ,касно ќе биде , да се премислат сите неверници.

Што е ако не стил?:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom