- Член од
- 12 март 2007
- Мислења
- 650
- Поени од реакции
- 73
добра вест за Cynic, ја сум за одење, има време до 8 јули.Traced In Air е албумиште ипол.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми се допаѓаат овие. Некако не ми одговара таквата симфонија во дет металот, не им е баш добро склопена музиката.Septic Flesh - Lovercraft's Death
Atmospheric Death Metal од грција
Се избудалив со ова последниве денови па да видам што мислите...
И металот те мрази тебеМразам Метал премногу ми е нападно:uvo:
И металот те мрази тебеМногу си му нападна
![]()
Мразам Метал премногу ми е нападно:uvo:
Си чула рандом типци као се дерат , и тоа е нападно...![]()
Треба да слушнеш што се има да понуди еден жанр пред да го газиш.
Никој жанр не е бесцелен, никој музичар не е бесцелен (освен луѓето кој се наоѓаат MTV топ листите , 50 Сент , Лејди Гага и сл. ).
Чуј повеќе од жанрот за да можеш да одредиш дали ти се допаѓа или не, ама да го газиш тоа што го немаш чуено е не многу паметно.
Значи јас не го газам само кажав како мене ми изгледа и дека мене не ми се свиѓа. Секој има различен вкус и тоа не е во мој стил.
Еј пазете го бендов!
<рандом видео од youtube>
Закон а?!
Успат, јас дојдов да ве потсетам дека остануваат уште месец дена до God Dethroned свирката (1ви Јули, парк, наскоро тема...). Секоја друга дискусија на форумов ионака е бесцелна.
Работата е што метал музиката не е стил , туку нешто друго , ама ти веќе се имаш определено , така да 2012 ,касно ќе биде , да се премислат сите неверници.
Што е ако не стил?![]()