Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Мене Black албумот ми се допаѓа тек тук а новиов некако ми звучат не урамнотежено
некако не средено,Без везе,без смисла за музика само со мисла за пари.Секој бенд е добар ако го свири она што го сака бендот а не она што го сака публиката.Едноставно делува сосила свирено ако го свириш она што го сака публиката.Ете затоа металика сега се катастрофа.Затоа што тоа што го свират не е природно за нив.Вештачки делува,неурамнотежено

леле не пак со металика ве молам...

Место да пишуваш вакви безвредни постови, дај стави некое видео за некој анонимен бенд да го анализираме ,или нешто да се коментира за метал ,да не се спамира.

Јак е новиов спот на амон амарт....

песнава е страшна, баш ја слушнав пред некој ден...
ама спотот не да е тапа, ми се гади кога го гледам.. :tv:

Место да пишуваш вакви безвредни постови, дај стави некое видео за некој анонимен бенд да го анализираме ,или нешто да се коментира за метал ,да не се спамира.

само за тебе миличок!

добар брутал... уживајте!

песнава е страшна, баш ја слушнав пред некој ден...
ама спотот не да е тапа, ми се гади кога го гледам.. :tv:

quote]

Секој втор спот е со факин пијани викинзи и змејови.

Crowbar-sludge

Ај дајте некој sludge metal одма :)

повели,ти нудам добро јужњачко слаџ металче.
weedeater и buzzoven.
Составен е од слични членови,звучи мрсно и гадно,особено buzzoven.би ти препорачал и други,ама слушни ги овие доколку не ги знаеш.

Како ви се свиѓа ово:D

Нешто детграјнд

Нешто мелодик блек

Се разбира и нешто мелодет

Најбоље бенд на свет

Fantomas

ау само не фантомас жити се, слушав го Delirium Cordia , и полошо нешто неам чуено длго време .. тоа не беше музика .. некои звуци од некаде надојдени безредие невидено.. а првиот им албум па има 30 песни ,хаос тежок .. тешко исто за слушање .. тај Mike Paton ептен ми иде на нерви..

sine kako prvo metalika go popularizirase trash metalot i go izdigna do sovrsenstvo zaedno so megadeath.
James Hetfield si e ikona ..........
Mislam Ko ce go pobaras zboro Metal vo recnikot pvin stoi Metallica
mislam to e to
:vozbud:

Добар бенд кој ептен ми фаќа уво
PsyOpus (или претходно познаит како StrangleFuck)

sine kako prvo metalika go popularizirase trash metalot i go izdigna do sovrsenstvo zaedno so megadeath.
James Hetfield si e ikona ..........
Mislam Ko ce go pobaras zboro Metal vo recnikot pvin stoi Metallica
mislam to e to
:vozbud:
Металика и Мегадет се далеку од совршенство! А Хетфилд е далеку од икона! Мислам дека не е ок на исто рамниште да се ставаат Хетфилд и Шулдинер..... Шулдинер е ИКОНА на металот! Прво нешто ко ќе пишеш метал е ЧАК ШУЛДИНЕР, д фадр оф дет метал! А Металика не се треш..... Мегадет ај треш се они.... у глобала цел беј ареа треш е тапа ама ај....

Томи мене не ми одговори од каде тооолку голем револт кон металика.Некни мн ми се мочаше цело време и забораив да те прашам.

Абе ко прво, не ми се свиѓаат! А тоа што еден куп фејкери шо слушаат 2 месеца метал ми серат као не чини некој бенд ја шо го сакам а металика се најбоље праи само уште толку да ги мрзам! Позери се металика, фејкери! НЕ СЕ ТРЕШ ПРЕД СЕ! :) Задоволен Дејане??? :) :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom