M
m.i.n.a
Гостин
Имаш слушано Edge of Sanity, или само онака си пишуваш?
тешка работа да ги знае.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш слушано Edge of Sanity, или само онака си пишуваш?
тешка работа да ги знае.....
Проресивниот дет метал не е лош како правец, листата со омилени бендови ми е воглавно со технички и прогресивни дет метал бендови. Ама Opeth не ги поднесувам, лошата копија на Edge of Sanity.
Opeth и Nevermore се бендови кои до крајот на животов ќе ми ги препорачуваат, ама и јас никако не можам да ги поднесам.
Opeth копија?! овоа не знам од дека го извади, ама секако дека не се копија, напротив ногу се оригинални . јес да Crimson e супер албум, ама сеа Opeth ... нема споредба . иначе Dan Swano е супер талентирано типче , бендисува ми се работа со BloodbathПроресивниот дет метал не е лош како правец, листата со омилени бендови ми е воглавно со технички и прогресивни дет метал бендови. Ама Opeth не ги поднесувам, лошата копија на Edge of Sanity.
абе дај ..Треба да си напраиме група ОПЕТ И НЕВРМОР фанови не ни требаат х)
немој жити се .. не биле добро сколпени песните пффффф ...свашта, сеа не поради тоа што сум фан на Оpeth ama коментари од тој тип не држат вода у никој случај. можеш да ги мразиш Opeth колку шо сакаш ама не и да ги обезвреднуваш ... не ти се по ќеф .. твое си е ..Како бе далеку од копија? Во Opeth се осеќа премногу влијанието од Edge of Sanity, ама некако не им се така добро склопени песните.
Како и да е, Акерфилд никогаш нема да ги достигне совршенствата на Свано.
А да кажеше каде свиреле??? Зашо ај ја ќе речам вчера свиреа дистракшн, лом напраија! Закон! Треш се иначе х) Дај кажи кај свиреле![]()
А да кажеше каде свиреле??? Зашо ај ја ќе речам вчера свиреа дистракшн, лом напраија! Закон! Треш се иначе х) Дај кажи кај свиреле![]()
Куо Вадис рулз![]()