Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Ама затоа ја и рр вариме Некрофагист х) Ваљда и ти :)

хехе фала богу!! Добро го варам,а при тоа варење се здобивам со најразлични здрави состојки:vozbud::smir:

Некрофагист ги варам ама при тоа варење не се здобивам со здрави состојки пошо сепак не сум мн мн по тој правец.Али добри се

Абе Некрофагист лесно се вари...и мерачки е после со полн стомак така....ама ова со Опет и Невермор не ве копчам. Али ај секој со своето.

Лее колку пати ми го имаат кажано она „Ако не ги слушаш Opeth незнаеш што е добро“ .
Како бе незнам ??
Неможам да ги слушам , ми убиваат мозочни келии :).
Нешо Dying Fetus дај ми , милување за моите уши , неможам Прогресив никако:).

Проресивниот дет метал не е лош како правец, листата со омилени бендови ми е воглавно со технички и прогресивни дет метал бендови. Ама Opeth не ги поднесувам, лошата копија на Edge of Sanity.

Треба да си напраиме група ОПЕТ И НЕВРМОР фанови не ни требаат х)

Далеку од копија...
Како бе далеку од копија? Во Opeth се осеќа премногу влијанието од Edge of Sanity, ама некако не им се така добро склопени песните.

Ни мене тие бендови не ми се свиѓале никогаш,знам дека музички се потковани и се,ама никогаш не правеле музика која би ме привлекла.Секогаш,околу сум читал како се восхитуваат и им се поклонуваат до немај каде,но сепак јас сум за посуров метал! =)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom