Мене ништо не ми смета..се навикнав на работите дека се онакви какви што се и дека нема да се сменат никогаш.Затоа фино лепо еден убав сончев ден ќе си се иселам...
Да те зеам со мене? У Северна Кореја ќе се селам јас.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ништо не ми смета..се навикнав на работите дека се онакви какви што се и дека нема да се сменат никогаш.Затоа фино лепо еден убав сончев ден ќе си се иселам...
Не,сама ќе се снајдам и ќе си одберам каде..Да те зеам со мене? У Северна Кореја ќе се селам јас.
Направи чекор напред и вдоми некое куче, мачка......многу ми смета и тоа што има многу кучиња скитници и никој не сака да се погрижи за тоа
Зборувам за во Велес, ми сметаат тие со кочии што пренесуваат стари работи, цел собраќај го заебуваат, да ти е страв да поминеш покрај тоа коњот пошто може да окркаш некое копито, најмногу ги има кај мало мовче и кај пазарот, а кај пазарот на пазарен ден ако поминеш и преживееш свака ти част. Тука има милиони комбиња, тезги, луѓе, приколки курци палци, растовараат производи во Жито со огромни комбиња паркирани на среде улица и го кочат собраќајот а богами и неможеш да поминеш на пешачки. Стварно треба да се среди тоа таму, хаос е.
Што не ги убиеш?ми сметаат некои луѓе што се живи![]()
Што не ги убиеш?![]()