H
HoT IcE
Гостин
Доволна е титулата велемајстор. Говори доволно.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најдобар секако ќе го кажам SAF и подобар од него никат немало.
Никој не ги спомнал Didier Deschamps, Guus Hiddink , Kenny Dalglish, Diego Simeone, Javier Irureta, Cesare Prandelli, Roberto Martínez, Thomas Schaaf, Felix Magath.
Туку ги кажувате тие што биле менаџери на големи екипи со јаки играчи. Според мене овие се едни од најдобрите тренери само што немале доволно финансиски средства како што имале претходно наведените од ваша страна.
Не беше Клинсман тој што го уфрли Мулер во прв тим??Ван Гал од Швајни од лево крилo напрај CM, ужасни утакмици имаше тогаш Швајни како крило, не ми текнува сега сигурно мислам дека и Лам го напрај од лев, десен бек, имаа одлична соработка со Робен уште од првата сезона. И у Баерн не веруваа ич у младинците, он ги донесе Милер и Бадштубер и одма ги тури у прва постава, дури и Алаба на 17 години изигра на неколку утакмици.
Нели Ван Гаал важи за човек кој уопште не ги сака Јужноамериканците, го избрка Џоване Елбер од тимот, главен скаут за јужноамериканчиња.Чим се реши да не смета на еден Лусио, и да го ставиш од никаде некое си дете по име Холгер Бадштубер да ја одигра цела сезона, па и Милер, е бога ми има и тоа големи.
Мондонико ми лајкна мислење на темава... очекувајте во најбрзо време реферат од него![]()
Не беше Клинсман тој што го уфрли Мулер во прв тим??
Јас како што знам Клинсман го промовираше а после Ван Гаал го направи играчиште со константно форсирање.
Нели Ван Гаал важи за човек кој уопште не ги сака Јужноамериканците, го избрка Џоване Елбер од тимот, главен скаут за јужноамериканчиња.
Aбе се е тоа океј сфаќам, има некои замисли, игра добар фудбал ама со такви моќни екипи со такви играчишта тоа е многу лесно.. Со истата екипа на Барса и Тито Виланова освои титула. Сега на оваа екипа на Баерн и Хасан Салихамиџиќ да биде тренер партали ќе праи.
Пеп треба да се докаже со многу послаба екипа од Барса/Баерн.
Никој не го спомнува Венгер
2 пати се рачуна? пошо еве ги па изгубија...Једна ласта не чини пролеќе. Истото важи и за Анчелоти и за Симеоне. Чекајте другари, на крај ќе видиме кој на кого одржал лекција.
Једна ласта не чини пролеќе. Истото важи и за Анчелоти и за Симеоне. Чекајте другари, на крај ќе видиме кој на кого одржал лекција.