Мелита Ракичевиќ "расшлапана" заради швалерај?

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
браќа ај да се менуваме на ден за обезбедување:vozbud: јас сум за трета смена има некој за втора? прва?:pos2:

Од денес, заради личната заштита, на Мелита веќе и се обезбедени двајца телохранители кои ке ја обезбедуваат секогаш кога таа ке се појави во јавноста.

Кампањиве на Мелита стануваат понапорни од оние на Обама :pos2:

Да не се деси исто ко и на Карлеуша, со телохранителот у веце :pos2:

“Мелита е мој омилен лик на ТВ екраните. Жената викаше и ја нарекуваше со погрдни зборови. Јас стоев на балконот и викав за помош. Жената која ја нападна Мелита беше хистерична и многу викаше. Срамота е ова што им го прават на познатите личности. Редно време е некој да ги заштити од вакви агресивни луѓе“, вели еден очевидец на настанот.
Да, еден од „очевидците“ :pos2:
Па хистерична била жената. Која не би била ако се ебеш со маж и? :pos2:

Стварно, редно време е некој да ги „заштити“ познатите од појавување пред ТВ за секакви глупости.
“Не знам , се уште сум во бунило. Досега сум добивала заканувачки пораки, но никогаш не сум ги сваќала сериозно. Јас долго време сум на естрадата и навикната сум на тоа некој да те почитуваат, други да не те сакаат. Тоа е нормално.Таа жена ке добие од мене приватна тужба за физички напад и јавна навреда. Не ја познавам и не знам што сака од мене“, објаснува ТВ водителката.
Добро... Глупа се прави, или глупа е затоа што сака да не направи глупи? :pos2:
3E08AFCA793D694F83AC254D1A2F5FE6.jpg

Мелита Ракичевиќ на свадбата на Јулија и Јорданчо Сребренови
573076F64F89014DA4172B84965E2F6E.jpg

Мелита Ракичевиќ на крштевката на првото дете на Јулија и Јорданчо Сребренови

Анамнеза:
"Билобил" се препорачува на пациенти со нарушувања во циркулацијата на крвта и мозочната функција (намалено помнење и ментален капацитет, нерасположеност и чувство на загриженост, вртоглавица, ѕунење во ушите, несоница), како и при почетни нарушувања во протокот на крв во екстремитетите (чувство на студени стапала, болки при одењето, чувство на печкање, вкочанетост).

"Билобил", кој во себе содржи екстракт од листовите на дрвото гинко билоба, помага да се чувствувате здраво и во подоцнежните години од животот. Строго се препорачува на ТВ водителки кои се во поодминати години, менуваат емисии и ТВ куќи на секои 60 дена и се во залезот на кариерата.
bilobil.gif

Од денес, заради личната заштита, на Мелита веќе и се обезбедени двајца телохранители кои ке ја обезбедуваат секогаш кога таа ке се појави во јавноста.

Телохранители? Што ќе прават, ќе и го хранат телото? :pos2:

Prostaci, prostaci!
Ke ve tuzam site, imam elitni advokati so koi se konsultirav, BMW X6 so sofer, batler od Brajton, obezbeduvanje, dvojnicka, potoa voden krevet, dve dilda, 101 dalmatinec, ke vidite vie!

:pos2:

Aбе какво непознавање,кажав ја вчера комшики се од на Мелита зоолошката до на Јула зградата има 5 минути пешки одење. :)
,....ех кај си Џери Спрингер каква емисија лежи во ова не си свесен :)

Aj ja za vtora togash,taman za razdvizuvanje pred spienje...

Дали некому би му фалела темава? :pipi:

Оу ноуууууууу
Ова е најпознатата македонска сапуница. Поинтересна и од Камчев.
Мало потсетување, таа содржеше минирање на 2-3 џипа, 2-3 свадби и соодветно разводи.

Опааа Мелита за 20 години со спонзорчиња си го дотерала изгледот.Аку,аку...ама цела Македонија што ја прави будала...:nenene:
Шабан-Амди дуелот ќе биде детска игра со евентуалниот тв дуел Мелита-Јулија.:pos2:

Дали некому би му фалела темава? :pipi:

Најверојатно :) На луѓе без социјален живот.

Јас сум на страната на Мелита...Мелитке ако читаш, имаш рамо за плачење...стискавац :)

Најверојатно :) На луѓе без социјален живот.

Јас сум на страната на Мелита...Мелитке ако читаш, имаш рамо за плачење...стискавац :)
Куче едно, сакаш да ја фатиш у ЕМО момент, да ја скинеш од ебење ко свиња мр’сан џак што би рекле кумановци :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom