Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од денес, заради личната заштита, на Мелита веќе и се обезбедени двајца телохранители кои ке ја обезбедуваат секогаш кога таа ке се појави во јавноста.
Кампањиве на Мелита стануваат понапорни од оние на Обама :pos2:
Да, еден од „очевидците“ :pos2:“Мелита е мој омилен лик на ТВ екраните. Жената викаше и ја нарекуваше со погрдни зборови. Јас стоев на балконот и викав за помош. Жената која ја нападна Мелита беше хистерична и многу викаше. Срамота е ова што им го прават на познатите личности. Редно време е некој да ги заштити од вакви агресивни луѓе“, вели еден очевидец на настанот.
Добро... Глупа се прави, или глупа е затоа што сака да не направи глупи? :pos2:“Не знам , се уште сум во бунило. Досега сум добивала заканувачки пораки, но никогаш не сум ги сваќала сериозно. Јас долго време сум на естрадата и навикната сум на тоа некој да те почитуваат, други да не те сакаат. Тоа е нормално.Таа жена ке добие од мене приватна тужба за физички напад и јавна навреда. Не ја познавам и не знам што сака од мене“, објаснува ТВ водителката.
Од денес, заради личната заштита, на Мелита веќе и се обезбедени двајца телохранители кои ке ја обезбедуваат секогаш кога таа ке се појави во јавноста.
Јас за првабраќа ај да се менуваме на ден за обезбедувањејас сум за трета смена има некој за втора? прва?:pos2:

:baeh::baeh:Касниш Бадуле, Кенгур веќе ја направи финтава. :back:LEAVE MELITA ALONE!!!!!!!!!!
![]()
Ни најмалку, слободно можеш.Дали некому би му фалела темава?![]()

Дали некому би му фалела темава?![]()
На луѓе без социјален живот.
Куче едно, сакаш да ја фатиш у ЕМО момент, да ја скинеш од ебење ко свиња мр’сан џак што би рекле кумановциНајверојатноНа луѓе без социјален живот.
Јас сум на страната на Мелита...Мелитке ако читаш, имаш рамо за плачење...стискавац![]()