Мечиња

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
imam nekolku .... ama ne spijam so niv onaka samo mi stojat na raftot berat prasina, porano samo mi stoese edno me4e do krevetot, ama toa bese pred nekolku godini koga bev zaljuben ...

Нааааааааааа, иам пробано миљарда пати онака од ќеф да спијам со мечокот шо веќе е двојно постар од мене ама воопшто нема изгубено од мечешкиот хагбл сјај, ама многу клоцам и претам и ми се смачи насабајле да го глеам обесен на лустерот бидејќи ноќта ми се смачило од него и сум го џитнала :icon_lol::(

Kako mala ne spiev so mecinja.No pred 4 godini majka mi i tatko mi od diznilend mi donesoa miki maus.Mnogu go zasakav toa mece i od togas si spijam so nego.

Ја па порано не спиев а сега кога ме фати нешто си спијам со
едно кученце што многу си го сакам...и со едно 5-6 јастучиња
такви интересни околу мене.. само што кога ке станам ретко некогаш да се во моја близина :kesa:

i ja spiem so edno ama ne e mece, tuku zivo slatko covece.
Blazesimi!

Како помала спиев со 3/4 плишани животинчиња и ги наоѓав расфрлани по соба или евентуално се гушев од нив...никогаш сум немала потреба од нив за да заспијам,едноставно ми дремеа по кревет па од време на време ги гушкав...моментално имам едно најмекано големо куче,коешто чат пат го гушкам...

Imav nekolku kucinja ( kukli se razbira :) ), poslednoto i go dadov na sestra mi pred edno 2 godini.

Хах..... не, едно време 2-3 одд. пробуев со едно ама ми сметаше некако многу простор сакаше бе да нема кај да се рашири човек :icon_bigg

So meche NE! Ama so 'mechka' sum spiel, i toa spienjeeee! A bre cela nok nemozev da zaspijam i svativ zashto stari vikaat za neshto teshko - 'kako so mechka da se borish'! ROFL! Pa toa krznoto, pa vlakna ostavila, pa problemi posle ... lele... mislam so chistenjeto PFF!! Ushte ednash?
NIKAKO

ama po svoja volja, a ako me pokani..... ke razmilsam :)

Pa ko mala nikad ne sum spiela so mecinja.. A sea si spijam na edno pernice vo oblik na srcence ama so racinja.. So mi go dae my best friend.. I mn si go sakam ****

Креветот ми е преполн со секакви мечиња(ги имам околу 30-ет), али пред заспивање си гушкам само едно што го имам од мнооогу одамна(има и имe...Боби:kesa:). Буквално не можам да заспијам ако не го гушнам. И тоа иде до таму шо си го носам со мене и на одмори и на патувања:toe:...Само што (за разлика од она шо го гледаме у филмови) насабајле кога ќе се рабудам мечето никад не ми е у прегратки него негде на под или под кревет.:)

imam mnogu mecinja ama 2-3 gi sakam najmnogu!
porano ne spiev so mece, no od pred nekoe vreme si go stavam do pernicata edno od moite omileni mecinja, poklon mi e i mi e mnogu milo toa mece i nekogas koga ke mi e tesko a nemam vo blizina kogo da gusnam, go guskam nego! :)

Не сум спиела со мече освен у 3 одд мислам беше, се обидував да спијам со едно слатко меченце али по неколку дена се изнервирав и го избацив. Од тогаш не спијам со мечиња дека нема место убао да си се наспијам :)

Срам ми е да кажам ама ај....
Како мал имав еден мајмун (немав мече) црвен со жолто го викав Вали и секаде со мене го влечкав. Неможев да заспијам без него :) И ден денес си го чувам...

ada напиша:
Креветот ми е преполн со секакви мечиња(ги имам околу 30-ет), али пред заспивање си гушкам само едно што го имам од мнооогу одамна(има и имe...Боби:kesa:). Буквално не можам да заспијам ако не го гушнам. И тоа иде до таму шо си го носам со мене и на одмори и на патувања:toe:...Само што (за разлика од она шо го гледаме у филмови) насабајле кога ќе се рабудам мечето никад не ми е у прегратки него негде на под или под кревет.:)
:pos: Teshko na mazot ti ako si tolku nemirna!:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom