Мечиња

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
никогаш не ми купиле мече, па затоа не сум спиел со нешто такво

Никогаш не сум спиел,не ни спијам! Еднаш пробав ко помал со едно мало меченце,али сабајлето зафрлено го најдов!:toe:

Daaaaaaaa doma imam eden kuuup plisani mecki, kucki,prasenca i t.n.
A koga spijam mora da guskam nesto i ete gi oni idat :helou:

haha super tema:D imam milioni mecinja vo sobata i plus vo dva koleti vo vizba oti zafakaat mn mesto...:D site mi se mili i dragi ama ne spijam so niv...OSVEN so edno...koa ke imam kosmar i stanvam na sred nok i deka site mecinja se nasproti mene i si zemam edno sho mi e navistina najdrago od site :) (podarok od tatko mi za spomen) meceto e celo metro haha...i go zemam i spijam so nego za da ne se plasam demek:D a koa ke stanam go naogam na mestoto kaj sho treba da mi bidi pernicata:D hahahaa:pos2::salut:

ко бев мал си имав едно папагалче "Коки" си го викав и најмногу си го сакав уште си го имам ама појќе не спијам со него

Mechinja...vo niv tajnata se krie! :wink:

Имав многу плишани играчки, мечиња, зајачиња, коњчиња, прасиња и што уште не, ама пред неколку години ги собрав повеќето во пакет и ги заџиталив некаде во подрум, фаќаат прашина.:) Само „омилените“ си ги оставив во соба, ми стојат на една полица.

Имав едно нилско коњче што ми го купи татко ми првиот пат кога влегов во „Веро“, ептен беше слатко и меко и многу си го сакав.:) Ама никогаш не сум спиела со него, зошто ми пречеше, сакам креветот да ми е празен и слободен, а и не сум имала проблеми со страв од спиење сама и слично. Така да, само ми стоеше на кревет до перницата, ама го „бркав“ кога си легнував.:)

Уствари, не знам зошто пишувам во минато време, кога уште ми стои на кревет и уште го бркам пред спиење. :pos:

sega veke ne spijam so niv,ali kako mala imav plisano plavo dinosaurusce i mn si go sakav,ne odev nikade bez nego pa taka obavezno i pod jorgan go nosev

Да, спијам со една кукличка, порано со повеќе ама сега пораснав па само со една:pos: ако не е до мене не можам да заспијам и се будам преку ноќ. Поздрав од Леона и Бонооо the doggi:helou:

Да, кога бев мала спиев со едно жолто мече што ми го купи дедо ми. Уште си го чувам но веке не спие во мојот кревет туку на полиците во мојата соба.

Порано спиев со едно розевко меченце. Потоа ми подарија малечка перничка со полно меченца на неа и одтогаш не сум се одвоила од нејзе. Не можам да заспијам без таа перничка.:kesa:

Спиев со едно жолто мече...личи на она мечето што јаде мед. Не ми текнува како се викаше..Сега ми стои на полица.

Како мала кога ќе ставев некоја играчка до мене не можев цела вечер да заспијам и така сум си навикната да не спијам со ништо до мене.Едноставно,ми пречи,многу особи ми се чудат на тоа,но:toe:

Jas sakav i uste probuvam da spijam i da se razbudam i do mene da bide moeto najubavo zajcence...ama nikogas ne mi uspeva:nesum: sekogas ubavo ke si go gusnam i ke si legnam i sabajle go nema,go naogam na zemja:nesum: i taka ne probuvam vise zoso nejkam da go macam:), i + sega si spijam so moeto macence i nemora da go guskam samo si legnuva do mene i si stanuva koga saka....:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom