McDonald's и случувањата со McDonald's во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Најглупа работа неможе да постои од тоа.Еднаш јадев и се искинав од повраќање.

Мене највеќе ми се допаѓа обичниот хамбургер со сокче и помфрит.Инаку супершејкот со цели јагоди ми е најубав.

Секој кој е суицидален, али онака на крајно мазохистички начин, треба што е могуче почесто да јаде у McDonald's

Све шо преферира да јаде у Мек Доналдс поише него у маалска бурелџилница или седмица или лесковачка или кај вили, го глеам со други очи.. Со презир..
Балканци сме јеботе! Од коа почнавме да јадеме крофни со месо и разредена кокакола само зашо помфритот е добар?

Шејковите се супер. Као течен сладолед. Ммммм

Јадев кога бев копиљ,сеа не ми паѓа на памет освен ако не јаде друштвово па не бива да ти течат лиги.

Оваа недела 2 пати јадев, еден ден по друг. Не ми се јаде веќе ми се одмили. А можам да го пофалам Roll Up-ot што е свиткан по рецептот на баба ми, супер е само да нема кромид. :toe:

Многу скапо,за тие пари ќе се најадам саглам,а не да ми влезе во заб.

За да се најадиш убаво во McDonald's треба да си носиш повеќе пари. Инаку со тие пари шо ќе ги дадам таму има да се најадам, и ќе иамам и за 1-2 милки да си купам. хх. Инаку за убавината не станува збор али што е скапо скапо е. :smir:

Сум јадел како мал од McDonalds али сеа више не
1 зашо компирите не се компири туку ги прават од некои скробови и остали смеси
2 треба барем 500 денари за да се најадеш:toe:

A кој јадел во Рамстор Roll up, приметил ли дека го прават некако “подебел“ отколку во Аеродром или Центар?

Иначе и кану компирите им се лудило, конечно ги донесоа и кај нас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom