McDonald's и случувањата со McDonald's во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Мекдоналдс е супер ама неможе да вирее на Балкан покрај толку сендвичари и бурекџилници, како и да е глобализацијата не погодува и нас по некад

имам јадено во "мекдоналдс" едно два-три пати ама кога видов дека не се најадов и кога видов дека 90% од луѓето што се таму се снобови се откажав

Pa ne sedi tamu da jades zemi si od McDrive:)

Ко копиљ, се сеќавам секој понеделник одев во Мекдоналдс и јадев по 2-3 хамбургери.
Последно време, многу ретко, речиси ич не се хранам во Мекдоналдс.

objektivno gledano macdonalds e niso posebno.....
posle pola saat si pak gladen......
za zal tuka nema alternativi (vo smisol na american-frenchise)...kao burger king(po bolje uf whooooooooooooper!!!),wendys,kfc......

vcera jadev u mekdonals i se najadov kako covek,a toa deka mesoto u hamburgerite e od crvi,prvpat slusam ama kako i da e nikad ne jadam hamburger u mekdonals, samo fish mek ili mc'nugetts.i neznam sto ste zapnale tolku kontra mekdonals,jes da pope,sedmica i king se nesto bolje ama i vo mekdonals ne e uopste loso

Бљак.
Тоа не е јадење бре, треба да купам 3 сендвичи за да се најадам асално, и успат да фрлам 300 денари. За тие пари, у Попе или 7ма ќе се остаам од јадење, и нема да ми текне да бутнам нешто во уста наредните 8 саати.
Гадни јадења имаат, јас јадев само она што беше пилешко 9 парчиња, али сега веќе нема, па не јадам ништо од таму. А, да и кока колата им е срањеееееееее

ThA-BiTcH напиша:
Бљак.
Тоа не е јадење бре, треба да купам 3 сендвичи за да се најадам асално, и успат да фрлам 300 денари. За тие пари, у Попе или 7ма ќе се остаам од јадење, и нема да ми текне да бутнам нешто во уста наредните 8 саати. Гадни јадења имаат, јас јадев само она што беше пилешко 9 парчиња, али сега веќе нема, па не јадам ништо од таму. А, да и кока колата им е срањеееееееее

ahaaaaaaaaaa...sigurno...LIKE DAAAAAAA :baeh: :pos: :pos: :pos:
dobro e we mc ne se zalete vise...koa ste stoki koj vi e kriv :)
btw se zezam nemoj sea da mi se dzitnete site da me pcuete :)

ThA-BiTcH напиша:
јас јадев само она што беше пилешко 9 парчиња, али сега веќе нема, па не јадам ништо од таму. А, да и кока колата им е срањеееееееее
ja jadam isto takvo so pilesko ama so 6 parcinja ili fish mek inace za koka kolata u pravo si sranje im e i izvetreana e baska

abe nemoze da zborite moze da se kladam jas deka 70% od lugevo so 200 denari u mcdonalds ke bidat full se kladam

dajdo напиша:
abe nemoze da zborite moze da se kladam jas deka 70% od lugevo so 200 denari u mcdonalds ke bidat full se kladam

немој последнио пат стасав до 23(МЕ ЧЕСТЕА)сендвичи...емто тоа беше пред години
Немој да се кладиш

Vlad II Draculea напиша:
немој последнио пат стасав до 23(МЕ ЧЕСТЕА)сендвичи...емто тоа беше пред години
Немој да се кладиш
jas kako sho rekof 70% od lugeto

Tukosto se registrirav i ova mi e debitantski post:je:. Inace koga ja vidov tema malku se zasegnav posto tuka od site so odgovorivte na temava se osekam najkompatenten da dadam svoj komentar:) . Bev letovo u Amerika ziveev zaedno so Makedonci koi rabotea u Mcdonalds, vo prvo vreme rabotev drugi raboti ali oti ja napustiv ednata rabota morav da najdam privremeno nekoja rabota, i taka se spontano se sluci da pocnam da rabotam u grdiov restoran:icon_mad: . Rabotev vkupno nekade16-17 dena i toa so go vidov bese AAAUUUUUUUUU.Imase denovi koga postojano rabotev u grilot kako prvo pleskavicite se pravat za 30 sekundi pred da gi stavis da se przat se zamznati odvaj se odvojuvaat:icon_eek: , nesto podobra e situacijata so pileskoto meso poradi toa so se prigotvuva 6 minuti, grilot kade so se pravi mesoto od dvete strani ima sadovi koi so se polnat so mrsnotija koja izgleda kako uje za kola. Tolku e crno so ke vi zgadi so jadete, jas samo riba i pilesko jadev no ne sekoj den poveketo koi imaa staz tamu jadea salati i jas zakluciv posle ova so go vidov deka salata mu e majkata hahahahahaha. Inace za sejkovite nekoj rusi so rabotele pred nekoe vreme u Mcdonald ispile po2-3 milk sejka i celite se nafrlale vo takva sostojba bile skoro 2 nedeli UFFFF. So se odnesuva za pomfritot zejtinot vo koj se pravi pomfritot prasanje e dali ke se smeni ednas nedelno:raz:. Higienata spored mene e na mnogu povisko nivo na mnogu drupi mesta otkolku u grdiov restoran. U Amerika najveke se trosi oti imaat dolar meni kade za eden dolar imate sendvic plus pomfrit ali u Amerika najveke se ceni Wendy. Imam uste mnogu raboti da napisam so sum gi videl u restoranov ali nesakam da preteruvam i onaka dosta napisav do sega. Im se izvinuvam na site obozavateli u Makedonija na Mcdonalds ali moj sovet e podobro jadete u nekoj makedonski restoran, burekcilnica, sendvicara, picerija otkolku u najgnasniov restoran na svetov. POZDRAV

3 x BigMac па да кажам дека сум к`снал малкуцка. Инаку стварно, лепчињата се ко за задушница, а бургерите како ресани со вкус на месо(којзнае и месо дали е). Инаку од наши, локални скопски сендвичари единствено Кингбургер го почитувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom