McDonald's и случувањата со McDonald's во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Пак ли бе? Па кој има кеш да јаде у мекдоналдс? Едино ако јаде као кокошка онда разбирам.

eve ja imam kesh da jadam u mcdonalds lele ama ja utnafme temata sea

Ne jadam nikogas ama nikogas vo Mc , mislam deka posledno bese ko bef 15 god , sendvicite mu se skroz bezveze baska onaka imam antipolicy ima bagi seker vo nivnata hrana i gi ucat decata mali da stanvat MC zavisni .

Вo Mc мислам дека е вкусно но цените не се мак.пазар!Неверојатно скапо!Подобро ќе се најдам во 7-ца Кинг Бургер за 2 пати помалку пари!

ja jadam u mc...so ima veze ebate ne mu fali niso na mestoto,ali ne e za lugje so se najaduvaat so malce...mene mi se svigja,ja jadam chizburger obrok i super mi e...i sekad sedam na masite kaj izlogot za da mozam da gleam so narod pominuva,a ne mene da me gledaat :)

МекДоналдс, ... ОК не е лошо...кога имаш пари за трошење,а башка ти се јаде...разумна локација.Храната е убава АМА СКАПА!!!
Затоа златна СЕДМИЦА постои...

Биг мек мени ммммм.
Мислим, хамбургери како у МекДоналдс немало а нема ни да има. Фантазија.

dajdo напиша:
obozavam jadam po 7 do 8 pati nedelno u mcdonalds mislam za mene toa e najubavata hrana posho mama ja zaboravif u skopje pa nema koj da mi gotvi inache mcdonalds tuka u usa ne e tolku poshtuvan ima sega brza hrana sho poveche se jade od mcdonalds na primer taco bell i kfc
ооооооо... па тоа ти е живот у тако бел да се најадеш ко чоек, а не мек доналдс ко птичји лајна им се тоа бургерите:lud:

Ма каков мекдоналдс само 7-ца и попе друго јок......у мекдоналдс за да се најадам ми требаат појше пари а у попе ем полалце ке си платиш ем појше че си се најадиш ем поубо ми е бар мене.......:)

Ma какви тоа сендвичи...бљак....уште кај нас....ептен бљак....
Ако не видам цели парчиња месо во овалот пред мене е*ати јадењето....

И ја би гола мрвка. Тоа лепињите во Мекдоналдс ко за задушница.

јас јадам од Мекдоналдс а зошто да не?

A sega bashka ima novo meni tri hamburgeri 100 denari!:)

doti4nata напиша:
ja jadam u mc...so ima veze ebate ne mu fali niso na mestoto,ali ne e za lugje so se najaduvaat so malce...mene mi se svigja,ja jadam chizburger obrok i super mi e...i sekad sedam na masite kaj izlogot za da mozam da gleam so narod pominuva,a ne mene da me gledaat :)

Ова некако не ми беше логично!? Баш за такви е мекдоналдс а не луѓе како мене да фрлаат по 500 денари за си го задоволам апетитот.Не викам дека не е убаво ама немам толку вишок пари

Se e toa americka propaganda. Ne jadam Mk.Donalds, ne pijam koka kola, mrazam debilni amerikanci, neka crknat za zadusnica ke i razdavam po eden big mek

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom