McDonald's и случувањата со McDonald's во Македонија

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Мекдоналдс...искрено само два три пати сум јадел таму и тоа само на родендени како копиљ.Можда храната до некаде е вкусна, али за моите потреби, а мислам и за сите други е потребно околу 400-500 ден. Не дека ѓи немам, економичен сум, неќам да давам толку пари за да си наполнам желудник за два три саати.Како и да е, седмица за мене ќе си биде No. 1 сендвичара.За тие шпекулации дека плескавиците се од соја, и дека во мекдоналдс месото е од некој си одгледнувани црви...тоа се измислици, барем според мене.Тоа е моето мислење, ние си имаме синдром да јадеме во оние јаки брендови, за да не види светот кој сме и што сме.Поздрав! :helou:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
2-3 pati imam jadeno :) i tolku...neam nekako zelba da jadam :) mislam da jadam vo mekdonalds ne znam zasto :)

Член од
10 март 2007
Мислења
104
Поени од реакции
0
Нездрава но сепак премногу вкусна храна за да се откажеш од неа. Тоа ти е МекДоналдс.

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
не ми се свига јадењето во мек доналс ама ич! понекад кога сум на поминување (во охрид или скопје) скупувам помфрит бидејки единствето тоа е добро...

А во лето сладоледот им е супер!

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.227
Поени од реакции
84.190
Гледајте го филмот SuperSize Me.
Инаку и јас јадам во МикиДи

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.816
Поени од реакции
50.000
Само сладоледот им е добар сендвичите им се многу вештачки :Па кој нормален преку 7мица јаде во Мекдоналдс

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Zemzela напиша:
Мене не ми е лоша храната во Мекдоналдс,штознам баш ми е јадлива
а милкшејкот....нема одбрана од тоа
Милкшејкот им е Џордан, нема збор. Храната општо им е вкусна, али за тие пари за кои ќе земеш едно затка хамбургерче у Мекдоналдс, има да земеш 20 ќебапи кај Дестан, со пиво, лепиња, кромид и везено пиперче у оцет, и да не можеш да станеш после. Бај д веј, денес јадев у Мекдоналдс. :baeh: Не ме маајте. :)

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
abe kakov McDonalds be, begaj tamu be. aj so e skapo skapo e. eve nekad i ke najdes pari, ama koa ke razmislis deka si jadel gubre koe e vkusno.......barem ja taka go gleam. osven milksejkot, toa stvarno im e top a mozda i 2, i kecapot im cini :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
ne sum stapnal tamu i ne planiram nekako mirisa na uzegnato.

Apash

Od kol na kol, kolot vo gazot!
Член од
10 март 2007
Мислења
567
Поени од реакции
15
vo McDonalds samo milkshejkot e super se drugo vo prosek , nishto posebno.
ama ako stanuva zbor za brza hrana KFC e zakon daleku povkusno od McDonalds i ne e veshtacka hranata ....isto i Tacos ...mmmmm :)

SkYw4lk3r

The last Jedi
Член од
20 февруари 2007
Мислења
324
Поени од реакции
7
u McDonalds ima stvarno dobri endviciciciccnja i zatoa ti trebaat najmalku 5000 denari za samo da se zasitis.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
јас не сум од СК или ОХ и не сум јадел толку често во MCDOn.. ама сум јадел барем 4-5 и сум се разочарал толку за џабе толку фалкење реклами, абе се осјтајФ од пари таму за едно сендвиче кое мози да ти застане в грло од шо е големо, и тоа помфритот најсуФ на свет, тој помф. ако ви е убаФ.
btw секогаш коа сум бил во странство секогаш јадам во Burger King е се далеку повкусни и подобри, едиствено нешто што ги држи MCD да не пропаднат се децата од 5-15 годишна возраст кој ги купуваат заради играчите и другите подароци.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Од мекдоналдс јадев ко мал 2 3 одд сеа нејкам ни да чујам

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Дефинитивно-никогаш,па дури ни тогаш!!!!

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Apash напиша:
vo McDonalds samo milkshejkot e super se drugo vo prosek , nishto posebno.
ama ako stanuva zbor za brza hrana KFC e zakon daleku povkusno od McDonalds i ne e veshtacka hranata ....isto i Tacos ...mmmmm :)
ooooooooooo, Taco Bell!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom