Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Мене па една професорка од средно ми кажа:"оти да биде едноставно, кога може да биде сложено".
Од тогаш многу работи ми се појасни...

Кои ние? сам сум :)))
Значи се на свое место. Ама кога се комплицираат некои непотребни ситници и од ништо нешто се прави ... за тоа поточно ми беше прашањето, е тоа не е интересно :)
И не знам од каде тоа дека ако е отворена и директна е лесна?

Со „Вие“ мислев на машките во глобала :)

А за последното, сум праела муабет со неколку машки за тоа и повеќето велат дека девојката, ако е отворена, не им е голем предизвик и немора многу да се трудат околу неа, па брзо им здосадува.

Со „Вие“ мислев на машките во глобала :)

А за последното, сум праела муабет со неколку машки за тоа и повеќето велат дека девојката, ако е отворена, не им е голем предизвик и немора многу да се трудат околу неа, па брзо им здосадува.
Нојс, нојс. Друг пат не ги слушај тие машки :)

Што е финтава со она ПМС период (така беше ваљда) нон стоп сте агресивни или депресивни или без причина се дерете.... дали сварно има нешто во тоа или само ви е како изговор и навика :)

значи у тој период те боли стомак, те боли кичма, градите ти се подуени, цело време си напета- леле ајде нека помине периодов + хормони.... епа да те прашам дали ти нема да бидеш агресивен

А зошто ви растат цицките кога имате ПМС?

Вистина ли ви се 'сака' повеќе кога имате добиено?
Всушност не растат, туку се надувуваат :icon_lol: мислам дека е ради млечните жлезди (може грешам), а вистина е дека ни се сака повеќе, ама не првите ден два :wink:

Зашто кога возите не се вртите лево/десно?
Епа ова не е генерално прашање за жените, јас на пример обавезно гледам и лево и десно, а у принцип женските се многу претпазливи возачи, што дури и ме нервира пошто возам како маж, (ова мажи ми го кажале да се разбереме) и од мое богами долгогодишно возачко искуство ќе ти кажам дека повеќе мажите не се вртат уопште, влага ич не му чуе, да бев маж секој ден ќе се млатев по улициве, сеа се задржувам на среден прст само :icon_lol:

До жените што носат штикли: Дали носите штикли за да ги сокриете големите стопала или да го успорите нивното растење?
Чисто да знам од практични причини, можеби ќе искористам нешто за моите 45 број стопала.
Однапред Ви благодарам

До жените што носат штикли: Дали носите штикли за да ги сокриете големите стопала или да го успорите нивното растење?
Чисто да знам од практични причини, можеби ќе искористам нешто за моите 45 број стопала.
Однапред Ви благодарам

Ништо од тоа. Штикли се носат за визуелно да се издолжат нозете и да се „крене“ задникот.

За големите стапала, try this http://rarepics.wordpress.com/2008/01/18/chinese-women-with-very-small-feet/ :tv:

А зошто ви растат цицките кога имате ПМС?

Вистина ли ви се 'сака' повеќе кога имате добиено?

Не растат, туку се дуваат и болат, поради високиот прогестерон.
Тоа е знак дека тој циклус имало овулација.

Ни се сака повеќе откако ќе заврши и кога ќе почне да расте естрогенот.

Ќе му даде, онака, на сред центар. Duuh.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom