Schürrle
can't be touched
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 3.076
- Поени од реакции
- 2.199
сепак чекам да видам шо ке одговорат татините принцезиЌе му даде, онака, на сред центар. Duuh.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сепак чекам да видам шо ке одговорат татините принцезиЌе му даде, онака, на сред центар. Duuh.
Еве и од мене едно прашање да ве видам
Што би направила ако некој ви се додворува во сред супер маркет????
абе преска проба ама не иде прашувам за да знам дали да продолжам со тој занаатДа не планираш да се додворуваш шо прашуваш
Иначе она со плескањето по Гз ме интересира одговорот, пошто хилјада пути ми дошло така здраво да ја наполнам ракава уууфффхххх
абе преска проба ама не иде прашувам за да знам дали да продолжам со тој занаат![]()
Ќе изеде еден таков добар шамар што ќе го памети целиот живот.сепак чекам да видам шо ке одговорат татините принцези![]()
Ќе изеде еден таков добар шамар што ќе го памети целиот живот.
абе чекај да видеме што ќе кажат жените нешто траат си ама ќе чекамеплати и сметка да видиш
Чекај ,а ако е од некој кој би сакала да го направи тоа?Ќе изеде еден таков добар шамар што ќе го памети целиот живот.
добро а што ако не промаше?Ќе изеде еден таков добар шамар што ќе го памети целиот живот.
Ќе изеде еден таков добар шамар што ќе го памети целиот живот.
Еве и од мене едно прашање да ве видам
го заборавивте моето прашање немојте така, чекам одговор ајде за да знам дали тоа да го правам![]()
абе чекај јас од жена очекувам одговор не од мажја кога ја смував на оваа на каса шо работи ...ти кај беше..терај напред
Кажи каде шеташ ќе те пречекам некаде со палкаГлупости. Мене така женска да ме здрви по газ било каде ама ко че сум сам ќе ја частам шо сака...
абе чекај јас од жена очекувам одговор не од маж
--- надополнето: Aug 17, 2011 7:47 PM ---
Повторувам пак!
ајде жени да ве видам чекам одговор
Чекај ,а ако е од некој кој би сакала да го направи тоа?