Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
живо ме интересира ЗОШТО женските кога ставаат маскара устата им е секогаш ОТВОРЕНА ?

Тоа никој не може да ти го одговори, затоа што никој и не знае точно. :) Рефлексно, несвесно...

Што е финтава со она ПМС период (така беше ваљда) нон стоп сте агресивни или депресивни или без причина се дерете.... дали сварно има нешто во тоа или само ви е како изговор и навика :)

Дали месечевите мени се поврани со овој ПМС шчо го викате ?
Плима - осека оно охо ахехехехахаха!

Од Пепси_ одговорот е да (барем така не учеа у медицинско :P) а од LordDragonII не го сваќам прашањево

Што е финтава со она ПМС период (така беше ваљда) нон стоп сте агресивни или депресивни или без причина се дерете.... дали сварно има нешто во тоа или само ви е како изговор и навика :)

Медицински е докажано дека ПМСот не е измислица. :) Си има поврзаност со хормоните, сега точно не можам да ти објаснам, ама расчачкај на гугл ќе видиш за што ти зборам. Не само агресивноста и депресивноста, кај некои девојки има и болки и подуеност, све е тоа дел од ПМСот. :)

А зошто ви растат цицките кога имате ПМС?

Вистина ли ви се 'сака' повеќе кога имате добиено?

Зашто кога возите не се вртите лево/десно?

Знам дека знаеш дека не е интересно воопшто. Досадно е и нервира многу :))

Ни вие не сте нешо поарни.
Ако е директна и отворена, лесна е. Ако не е, комплицирана е. Ам ај, каква да е, а да е (во најмала рака) Ок?

Ни вие не сте нешо поарни.
Ако е директна и отворена, лесна е. Ако не е, комплицирана е. Ам ај, каква да е, а да е (во најмала рака) Ок?
Кои ние? сам сум :)))
Значи се на свое место. Ама кога се комплицираат некои непотребни ситници и од ништо нешто се прави ... за тоа поточно ми беше прашањето, е тоа не е интересно :)
И не знам од каде тоа дека ако е отворена и директна е лесна?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom