Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Мене едно ме интересира значи имам другарака во контакт сме веќе година дена и одеднаш престана да ми пишува да ме бара и слично. Јас и пишав но никаква реакција ни одговор ништо неколку пати ја барав ме игнорира во што ли е работат само тоа ме интересира

Кажи каде шеташ ќе те пречекам некаде со палка :)
--- надополнето: Aug 17, 2011 7:48 PM ---

Ќе го частам едно лижалче.ж за обидот.
--- надополнето: Aug 17, 2011 7:51 PM ---

Е која е таа што сака на среде улица симпатијата да ја залепи по газ? Јас такво досега немам чуено. Тоа е исто како симпатијата да те фрли од камен мост и ти да се радуваш.
како да не не ми треба лижавче одговори на прашањето не ми бегај од прашањето:mad:

Мене едно ме интересира значи имам другарака во контакт сме веќе година дена и одеднаш престана да ми пишува да ме бара и слично. Јас и пишав но никаква реакција ни одговор ништо неколку пати ја барав ме игнорира во што ли е работат само тоа ме интересира
Си и станал досаден и напорен или си и станал напорен и досаден.
--- надополнето: Aug 17, 2011 7:54 PM ---
како да не не ми треба лижавче одговори на прашањето не ми бегај од прашањето:mad:

Фин потег ќе направиш,интересен. Незнам што очекуваш да кажам дека ќе рипа од радост по рафтови или ќе се витка во фискални сметки.:)

леле абе ќе треба да ја тргнам видео камерата ќе не видат ќе викнат security:)

Да не мислиш да ја освојуваш со амерички батаци? Или 100грама растителен кашкавал :)

Да не мислиш да ја освојуваш со амерички батаци? Или 100грама растителен кашкавал :)
преска најде едни наполитанки што се во акција ќе и купам
--- надополнето: Aug 17, 2011 8:02 PM ---
Со 100 грама мелено месо и ткрај.добиена е ..кладба :D?
не бе со едно кондомче од лимонче:D

За да и пристапиш мора некоја конверзација околу производите да се почне,пази да не застане кај влошките па да мора да предлагаш крилца.

За да и пристапиш мора некоја конверзација околу производите да се почне,пази да не застане кај влошките па да мора да предлагаш крилца.
ќе чекам да стигне кај тие наполитанките што се на акција и ќе и речам шекерче мое тоа ти се најдобри наполитанки од висок квалитет ќе ти го задоволат задоволството и цената е ефтина земи си ги и дај ми ја корпата да ти ја носам и готово моја е, после ќе и препорачам еден кондом знаеш тоа за после и готово

ќе чекам да стигне кај тие наполитанките што се на акција и ќе и речам шекерче мое тоа ти се најдобри наполитанки од висок квалитет ќе ти го задоволат задоволството и цената е ефтина земи си ги и дај ми ја корпата да ти ја носам и готово моја е, после ќе и препорачам еден кондом знаеш тоа за после и готово

:pos:ТИ СИ НЕВОЗМОЖЕНН

Е која е таа што сака на среде улица симпатијата да ја залепи по газ? Јас такво досега немам чуено. Тоа е исто како симпатијата да те фрли од камен мост и ти да се радуваш.
Не бе леанда, не онака крвнички да те залепи, туку да си стисне, онака ;)

:pos:ТИ СИ НЕВОЗМОЖЕНН
Мислам дека овие беа на акција преска што ги видов ама не сум сигурен
54587g.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom