I
Iblis
Гостин
Мене па една професорка од средно ми кажа:"оти да биде едноставно, кога може да биде сложено".
Од тогаш многу работи ми се појасни...
Од тогаш многу работи ми се појасни...
Со „Вие“ мислев на машките во глобалаКои ние? сам сум ))
Значи се на свое место. Ама кога се комплицираат некои непотребни ситници и од ништо нешто се прави ... за тоа поточно ми беше прашањето, е тоа не е интересно
И не знам од каде тоа дека ако е отворена и директна е лесна?
Нојс, нојс. Друг пат не ги слушај тие машкиСо „Вие“ мислев на машките во глобала
А за последното, сум праела муабет со неколку машки за тоа и повеќето велат дека девојката, ако е отворена, не им е голем предизвик и немора многу да се трудат околу неа, па брзо им здосадува.
Што е финтава со она ПМС период (така беше ваљда) нон стоп сте агресивни или депресивни или без причина се дерете.... дали сварно има нешто во тоа или само ви е како изговор и навика
Всушност не растат, туку се надувуваат мислам дека е ради млечните жлезди (може грешам), а вистина е дека ни се сака повеќе, ама не првите ден два :wink:А зошто ви растат цицките кога имате ПМС?
Вистина ли ви се 'сака' повеќе кога имате добиено?
Епа ова не е генерално прашање за жените, јас на пример обавезно гледам и лево и десно, а у принцип женските се многу претпазливи возачи, што дури и ме нервира пошто возам како маж, (ова мажи ми го кажале да се разбереме) и од мое богами долгогодишно возачко искуство ќе ти кажам дека повеќе мажите не се вртат уопште, влага ич не му чуе, да бев маж секој ден ќе се млатев по улициве, сеа се задржувам на среден прст самоЗашто кога возите не се вртите лево/десно?
Ништо од тоа. Штикли се носат за визуелно да се издолжат нозете и да се „крене“ задникот.До жените што носат штикли: Дали носите штикли за да ги сокриете големите стопала или да го успорите нивното растење?
Чисто да знам од практични причини, можеби ќе искористам нешто за моите 45 број стопала.
Однапред Ви благодарам
Не растат, туку се дуваат и болат, поради високиот прогестерон.А зошто ви растат цицките кога имате ПМС?
Вистина ли ви се 'сака' повеќе кога имате добиено?
Такси и дома. Исто важи и ако се наоѓам во кафич, дискотека итн.Што ќе правите доколку ви се скрши штиклата во сред град?
Исто и мене ме занимаШто би направиле некој ако ве фати за гз..на сред центар ..аама овака кејфски
Тооо скини ги срцеШто би направиле некој ако ве фати за гз..на сред центар ..аама овака кејфски