Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, јас :nesum:го зграшив прашањето:kesa: (се извинувам)
Дали има девојки на форумов кој НЕ се шмекнати од Шмекерот?
Да, јас :nesum:
п.с. - ~*Tамарче*~ - давате баклава на 21, нешо кикирики, ракија топлена, мезе?![]()
Демократија бе Марија, шо си сакам то ќе си бидамОд кога си ти ДЕВОЈКА? :nesvest:
Од кога си ти ДЕВОЈКА? :nesvest:
Од кога си ти ДЕВОЈКА? :nesvest:
А нишо, жаЉам, го преживеав то, ми помина грипот :back:чуда маце чуда. се обидува да не сфати, а за да не сфати сака целосно да влезе во улогата на една девојка.само незнам како ке му се доловат болките во тие моменти
Ајм нат риспондинг он дис.Во хомо врските тој најчесто ја игра улогата на девојка.
Компетентен е да одговара на овие прашања мислам дека.
![]()
Леееееее, ама напињате со ова. Кој ве тера да ни плаќате бе?! Бара некој од вас да не частите? Не. Самите инсистирате, зошто мислите дека така требало да бидат работите.
Знам дека некои девојки очекуваат да им биде платено, ама јас не сакам да ме частат. Озбилно, не дека нешо се праам фина и скромна, туку непријатно ми е некој да ми плаќа зошто така „требало“, кога и сама имам пари да си ја платам пијачката. Нелогично ми е.
Ако имам пари сама ќе си платам, не ми е мене никаков мачо/романтичен/кул/не знам каков гест ако некој друг ми плати.
Друго е меѓу другари, јас да почастам некогаш, некогаш некој друг, ама на некои вакви састанци ова е непотребно.
И се имам сто пати расправано во вакви ситуации, ама некои мажи се тврдоглави.![]()
Уфффф од прво нема да верувам дека е постои таков но кога ке се убедам:nesvest:....абе ке го грабнам и ке бегам...sto bi se desilo ako sluhajno naletate(zapoznaete) na vakov tip na mashko kako sto e ovoj dolenavedeniot...koja bi bila vashata reakcija i tendencija ???
Obrazlozenie:
* Smesen da bide koga treba
* Da ve vodi kako maz
* Da place pred vas koga mu e tesko
* Da se topi koga igra so deca
* Da ne krie raboti golemi
* Da priznava koga zgresi
* Da bidi naj blizok ama da ne gi zaborava drugarite
* Da bidi romantik ponekogas, bez zborovi
* Da pomaga nesto doma ponekogas zaso saka, bez da mu vikaat
* Da ve guska for no reason
* Da raboti i zarabotuva
Nein.дали сите женски на форумов се шмекнати од ШМЕКЕРОТ? :pos2::helou:
Како преболувате некој кој сте го сакале долго време?