Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Што сакате да ви поклонат на св. валентајн или денот на заљубените?

Неговото присуство. И да прославиме со чаша вино да наздравиме за св. Трифун.:wink:

Денот на заљубените по наша традиција е на 30ти септември. Св. Софија, ден на Вера, Надеж и Љубов.

moz-screenshot.jpg
toa zavisi od devojceto nekoja moze da zali cel zivot a nekoja kako mene hahaha odma ke se zavrti i ke si najde drug i nema ni da se sekava deka odela so prethodniot,zavisi kolku seriozno si ja sfakas rabotata

pa bitno e da e od srce podarokot a ne radi reda a i bitno e i sto ke bide,najveke sakam nekoj da mi podari toa sto mi treba ili go sakam ne nekoj poklon bez vrska. znaci koga podaruvate kupuvajte nesto sto e povrzano so devojkata podobro e da i kupis cd sto i e omileno ili nesto slicno otkolku 100 ruzi ako devojkata mrazi cveke,treba dobro da ja poznavas za da i podaris nesto sto ke i se dopadne:smir:

Зошто растите нокти? :nesvest:

Зависи, но тешко дека можат да бидат спремни емоционално пред 16-17 години.:pipi:
:oftopic:
Според најновите истражувања и анкети во македонија, утврдено е дека старосната граница за секс со повеќе од еден партнер (не одеднаш) е намалена на 11-13 години...

Што ви е проблемот??? општо земено. Како да се излезе на крај со вас???

Кое прашање! :toe:

“Проблемот’’ е им треба водство.

Одговор: со кичма.

не ти верувам тебе, жена нека одговори...

како да се излезе на крај со вас..прашање што го мачи човекот од неолитски времиња

Што ви е проблемот??? општо земено. Како да се излезе на крај со вас???

не ти верувам тебе, жена нека одговори...

како да се излезе на крај со вас..прашање што го мачи човекот од неолитски времиња

Истиве две прашања си ги поставуваме и ние жените, а одговор не сме добиле.
Според мене, и од едната и од другата страна, одговорот е љубов и само љубов.:wink:

Добри или лоши момци?

Добри. Секогаш сум го правела тој избор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom