Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Сега едно од мене, може е и поставено но одговорете: Зоште повеќе сте попалени по дечковци кои смениле повеќе партерки т.е секогаш сте по забрането овошје - по некои кои се во врска?

Никогаш,барем јас, не сум била по дечковци кои биле зафатени.Може да се случило некад да ми се свиѓа некој кој имал девојка во моментот,но сум се повлекла и сум продолжила понатаму,во нова потрага.:)
Не ме интересираат зафатени личности,баш напротив.

Сега едно од мене, може е и поставено но одговорете: Зоште повеќе сте попалени по дечковци кои смениле повеќе партерки т.е секогаш сте по забрането овошје - по некои кои се во врска?
Мене ко за малер секогаш ко ќе ми се бендиса некој има женска,ама ако видам дека има готово го бришам,нема шо да расипвам туѓи врски.
Дечковци кои смениле повеќе партнери и дечковци кои веќе се во врска не е исто.

vaka. zasto na golem procent na devojki(sekoj cest na isklucocite) razmisluvaat na rabota od tipot da si fati decko so pari i da bide obezbedena za cel zivot, a ne oni da stvorat nesto i da bidat obezbedeni cel zivot. me razbirate?:)

vaka. zasto na golem procent na devojki(sekoj cest na isklucocite) razmisluvaat na rabota od tipot da si fati decko so pari i da bide obezbedena za cel zivot, a ne oni da stvorat nesto i da bidat obezbedeni cel zivot. me razbirate?:)

Не е голем процентот и нема толку малку исклучоци.
Зависи од човекот и неговите амбиции.
Јас на пример сум си зацртала дека ќе си направам успешна кариера САМА,а и љубовта ја сфаќам на поинаков начин и материјалните ствари не ме интересираат.

Оти така сакаме. Сакаме се да ни биди убо, да не се мачиме, да бидиме паразити, да не работиме, да бидиме најубај, да немаме мозок.

Задоволен!?

:tapp:

Во мојот круг на познанички ретко ги среќавам тие што така размислуваат.Јас лично нема никогаш да се помирам некој друг да ме издржава, а јас да не сум си обезбедила ништо за своја егзистенција.Тоа за мене е понижување.
Љубов со пари не се купува оние што сакаат онака вистински не им се битни материјалните работи како што кажа crazy in love

Зошто од вас поштените ние курвите на ред не можеме да дојдеме?

Prasanje za zenskite Kolku taguvate posle raskinuvanje na edna vrska.Vo slucaj vrskata da e pogolema od 7,8 meseci pa i nagore i kolku taguvate,zalite za toa.No vo slucaj da ste vie raskinale i sto posle toa.Isklucivo za zenskite:)

Prasanje za zenskite Kolku taguvate posle raskinuvanje na edna vrska.Vo slucaj vrskata da e pogolema od 7,8 meseci pa i nagore i kolku taguvate,zalite za toa.No vo slucaj da ste vie raskinale i sto posle toa.Isklucivo za zenskite:)

Зависи колку сум сакала некој. Некогаш полесно поминувам преку тоа и лесно ја надминувам тагата, некогаш потешко. Нема правило.

Оти така сакаме. Сакаме се да ни биди убо, да не се мачиме, да бидиме паразити, да не работиме, да бидиме најубај, да немаме мозок.

Задоволен!?

:tapp:

не зборувај во множина, има девојки кои не сакаат така !!!:tapp:

зошто нонстоп сакате секогаш машките да ве частат во кафич???? (со исклучоци)

Зависи колку сум сакала некој.Некогаш полесно поминувам преку тоа и лесно ја надминувам тагата,некогаш потешко.Нема правило.
DALI BI SE PODGAZILE I POSLE SE STO STE STEKNALE SO NEGO I SE NAPRAVIL ZA VAS?????????BI PODGAZILE................???????????WOOOOW bez komentar:S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom