Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Која е најчестата причина за набивање комплекси кај женските?

дали кога сте во врска, се прашувате дали го заслужувате дечкото...кај машкиве е тоа почесто, барем кај мене...

дали кога сте во врска, се прашувате дали го заслужувате дечкото...кај машкиве е тоа почесто, барем кај мене...

Добро прашање иако сигурно ке ти кажат тоа е индивидуално и важна самодовербата. Но сепак пак би сакал да знам и јас.

Често. И најчесто одговорот е не. Да бидам попрецизна често формулацијата на прашањето е: Што по ѓаволите виде човеков во мене?

хмм мислам дека го свати прашањево многу лично:)), онака дали во себе си го прашувате токму она шо го кажа Крејзи:..)
не не го сфатив воопшто лично.следен пат коа ќе го знаеш одговорот што сакаш да го слушнеш, пиши го со мали букви до прашањето, ветувам со копи пасте ќе ти го кажам.

не не го сфатив воопшто лично.следен пат коа ќе го знаеш одговорот што сакаш да го слушнеш, пиши го со мали букви до прашањето, ветувам со копи пасте ќе ти го кажам.
oл рајт..
следечи...

Која е најчестата причина за набивање комплекси кај женските?
еден збор реклами и само реклами .
на реклами имаш совршено нашминкани совршено слаби и совршено насмеани девојки,додади модни трендови,плус полесно можеш на искомплексирана личност да и продадеш козметички продукт отколку на неисомплексирана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom