Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
зошто нонстоп сакате секогаш машките да ве частат во кафич???? (со исклучоци)
Леееееее, ама напињате со ова. Кој ве тера да ни плаќате бе?! Бара некој од вас да не частите? Не. Самите инсистирате, зошто мислите дека така требало да бидат работите.
Знам дека некои девојки очекуваат да им биде платено, ама јас не сакам да ме частат. Озбилно, не дека нешо се праам фина и скромна, туку непријатно ми е некој да ми плаќа зошто така „требало“, кога и сама имам пари да си ја платам пијачката. Нелогично ми е.
Ако имам пари сама ќе си платам, не ми е мене никаков мачо/романтичен/кул/не знам каков гест ако некој друг ми плати.
Друго е меѓу другари, јас да почастам некогаш, некогаш некој друг, ама на некои вакви састанци ова е непотребно.

И се имам сто пати расправано во вакви ситуации, ама некои мажи се тврдоглави. :icon_lol:

зошто нонстоп сакате секогаш машките да ве частат во кафич???? (со исклучоци)
Никој со сила не го терам да ме части.Колку пари шо имам толку пијам,јадам и слично.Е сега ако веќе се понуди да части,зошто би одбила?

да ама вие сте исклучоци значи да си барам повеке како вас:vozbud::vozbud::vozbud:

да ама вие сте исклучоци значи да си барам повеке како вас:vozbud::vozbud::vozbud:
Епа изгледа треба да си бараш:)не беаш лесно да се најди таква девојка во денешно време,мора да признам:pos2:

Што е потребно да поседува една машка особа за да легне женска од прва вечер? Онака чисто за секс без обврска

Што е потребно да поседува една машка особа за да легне женска од прва вечер? Онака чисто за секс без обврска

Не треба машкото ништо да поседува. Женското е таа што треба да поседува слободен дух :)

verjatno maskoto ne treba da poseduva kojznae sto tuku ednostavno da tropne na vistinskata vrata i vo vistinsko vreme.A takvite vrati najcesto se zabelezuvaat od kilometar :) bez navreda za takvite nemam nisto protiv

Леееееее, ама напињате со ова. Кој ве тера да ни плаќате бе?! Бара некој од вас да не частите? Не. Самите инсистирате, зошто мислите дека така требало да бидат работите.
Знам дека некои девојки очекуваат да им биде платено, ама јас не сакам да ме частат. Озбилно, не дека нешо се праам фина и скромна, туку непријатно ми е некој да ми плаќа зошто така „требало“, кога и сама имам пари да си ја платам пијачката. Нелогично ми е.
Ако имам пари сама ќе си платам, не ми е мене никаков мачо/романтичен/кул/не знам каков гест ако некој друг ми плати.
Друго е меѓу другари, јас да почастам некогаш, некогаш некој друг, ама на некои вакви састанци ова е непотребно.

И се имам сто пати расправано во вакви ситуации, ама некои мажи се тврдоглави. :icon_lol:
Дужиш 2 кутии родео меко:jaj:

Дужиш 2 кутии родео меко:jaj:
Ти не се важиш бе, не си ми дечко, другар си ми. Другари смеат да ме частат и да НЕ очекуваат парите да им бидат вратени. :icon_lol:

дали сите женски на форумов се шмекнати од ШМЕКЕРОТ? :pos2::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom