Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Sakate kavaleri ( onie koi ke vi ja otvorat vratata vie da vlezete prvi, sekoj vtor zbor ke im bide kompliment ) ili " fraeri " ( citaj seljaci ) koi so sekoj zbor ke ve ponizuvaat, sakat da te maltretirat, da te udarat za posle da ve guskat za da im prostite ?

Sakate kavaleri ( onie koi ke vi ja otvorat vratata vie da vlezete prvi, sekoj vtor zbor ke im bide kompliment ) ili " fraeri " ( citaj seljaci ) koi so sekoj zbor ke ve ponizuvaat, sakat da te maltretirat, da te udarat za posle da ve guskat za da im prostite ?
E mislam deka voopsto ne treba da se postavi prasanjeto posto se znae odgovorot.Ne znam dali ima zenska so saka deckoto da ja ponizuva i maltretira.Posle toa djabe se guskanjata i baknezite.Ne mora non stop da otvaraat vrata, ama da ne tretiraat kako sto zasluzuvame.

абе нели ве болат нози од тоа штиклите
Не да ме болааааат...него коа морам,за вечерни искачања,ги носам,шо да праам,јес да за тоа време се жалам,кенкам,ама битно ГИ НОСАМ:icon_lol:Инаку гледам што повеќе да бидам во патики,едноставно само кога морам носам штикли.

valjda zasto se poseksi a i poznato e deka maskite pokasno sozrevaat... e aj na sto ke lici da odam so pomlad de... so detence od gradinka i ke go nosam za race...
idninata e vo racete na mladite duso.
p.s. oti ne mi odgovarate na moeto postaveno prasanje, taman pomisliv eve ke se druzime a vie me ignorirate, ili pak mozebi ovaa konstatacija na daskalot e edna golema vistina, eve vie ste na poteg povelete.

наискрено јас несакам некој што ќе ме гали премногу тоа кавалер и несакам некој тежок селјак...сакам само еден обичен дечко кој ќе знае да ме цени и сака:smir:

Еве за тие што немаа шанса да одговорат на ова прашање:pos2:
Од кој причини не би иделе со дечко понизок од вас?
ве молам без одговори од типот не е важна височината и слично.
pa sea,vidi vamu.mene ne mi se sluchilo da me muva dechko ponizok od mene,mozhebi zatoa shto jas sum prilichno "visoka",pa ne sum sretnala nekoj shto e ponizok od 157cm. :)
e,ozbilno sea. mislam,stvarno mi se nema slucheno toa,a vaka koga ke razmislam,pa bitno mi e.mozhe onaka da sme na ista visina ili troa nekoj santimetar ponizok,ama onaka da e ponizok,pa ne bash,fala.

Не ме болат зашто јас ако можам да спијам уште со нив:pipi:
неумеам да одам во патики:kesa:

Е јас спротивно на ова:)Неумеам да одам на штикли и кога ќе ми се случи во најретки моменти,ја уништувам цела вечер со тоа како неможам да достојам,како се ми смета,како би ги пуцнала,па не ме шетај наваму натаму,кавги и сл.:)
Секоја чест на жените што не ги осеќаат штиклите и посебен поздрав до Девилиш:back:

Кој сака малтретирање? Па уште да се лигави после:pos:
Е јас спротивно на ова:)Неумеам да одам на штикли и кога ќе ми се случи во најретки моменти,ја уништувам цела вечер со тоа како неможам да достојам,како се ми смета,како би ги пуцнала,па не ме шетај наваму натаму,кавги и сл.:)
Секоја чест на жените што не ги осеќаат штиклите и посебен поздрав до Девилиш:back:
Што ти е? Таа е родена со штикли и не излегува од нив:pos: Секогаш кога слегуваме по калдрмава ми се чини дека може да трча и со 12ка штикла. Единствено до сега таа и мајка ми никогаш не ми се пожалиле од болки на нозете:nesvest:
абе нели ве болат нози од тоа штиклите
Болат ама зависи некогаш и од калапот и од тоа дали цел ден сум била на нога. Има повисоки и никогаш не ме болат од нив, а има и ниски многу неудобни. Ако ме болат нозе од некои кондури, тешко дека пак ќе ги облечам.

еве од мене прашање:кога ја чуствувате љубовта кога сте со саканата личност или кога не сте заедно а сепак сте :)
се надевам ќе го сватите прашањето па интелегентни сте:smir:

еве од мене прашање:кога ја чуствувате љубовта кога сте со саканата личност или кога не сте заедно а сепак сте :)
се надевам ќе го сватите прашањето па интелегентни сте:smir:

Кога сакам и кога имам љубов кон некого,ја чувствувам љубовта и во двата случаи.:pipi:

Ни едните ни другите.Нејќам ни да ми отвара врата(способна сум сама:pos:),а нејќам ни фраери пошо немаат никакво право да ме малтретираат.А башка коа ќе му здрвам една.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom