Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Ситуација слична на мојата само обратно: Идете со дечкото некое време (свежа врска) ама чувствувате дека нешто не штима - крие нешто од вас. Ја дознавате вистината директно од него: типот на почетокот само се мувал со вас за да ја направи љубоморна неговата бивша - барем бил искрен. Како ќе реагирате? Одма раскинувате и потоа го игнорирате/ останувате пријатели, му простувате и му давате шанса, разговарате длабоко и сериозно за проблемот?

Ќе го прашам во моментот која му е поважна,дали јас или она.Ќе му простам и ќе останам пријател,ама нема да имам ни трошка доверба,пошо веќе ме излажал.:pipi:

Како се чувствувате кога ќе слушнете коментар за вас од типот на ЛЕЛЕ КАКВИ ЦИЦКИ ИМА ОВАА, ИЛИ ОВАА.... ИМА МНОГУ СЕКСИ ГАЗЕ, ИЛИ ОВАА...Е МНОГУ СЕКСИ или АЏ КАКВА ЛИ Е ..... У КРЕВЕТИ СЛИЧНО???????/:helou:

Како се чувствувате кога ќе слушнете коментар за вас од типот на ЛЕЛЕ КАКВИ ЦИЦКИ ИМА ОВАА, ИЛИ ОВАА.... ИМА МНОГУ СЕКСИ ГАЗЕ, ИЛИ ОВАА...Е МНОГУ СЕКСИ или АЏ КАКВА ЛИ Е ..... У КРЕВЕТИ СЛИЧНО???????/:helou:

Па ништо само го потврдуваат тоа што е точно:baeh: ништо посебно:toe: само за у кревет не зборуваат тоа за мене, зашто не е множина:helou:

Не перцепирам нискоинтелегентни суштества...Со тоа само си го докажуваат степенот на култура и простаклук.:toe:

Mногу мрзам вакви коментари,сообено кога ми се дофрлаат од страна.
Сепак,го уклучувам копчето Ignore и не им обврнувам внимание,па они можат и до утре ако сакаат да коментираат!

ееееееј само да појаснам, значи јас само прашавонака ми текна и ме интересираше што мислите. Немој одма да си праите филмови дека јас си кометирам така. Си помислувам да, али јавно коментрање.......може коа сум летва пијан.:toe:

Не перцепирам нискоинтелегентни суштества...Со тоа само си го докажуваат степенот на култура и простаклук.:toe:

Да, многу јасно затоа не правам ништо посебно,продолжувам како да не било:toe:

Jaс-никако. Ама го сожалувам очајникот што дошол до тој степен да дофрла како простак.:)

Jaс-никако. Ама го сожалувам очајникот што дошол до тој степен да дофрла како простак.:)

Простак? Нели е храброст?
Секако ти го мисли, само решил да каже гласно :)

Еве, нека не е дофрлање пред коперација...Дали ви се случило и како сте изреагирале (знам што ќе читам како одговор, али ај) ако некој фраер кој би го "лежеле" ви каже во (прво) лице (множина :pos:) " Слушај, јас вечерва сакам да сум со тебе. Па?"

:pipi:

Простак? Нели е храброст?
Секако ти го мисли, само решил да каже гласно :)

Еве, нека не е дофрлање пред коперација...Дали ви се случило и како сте изреагирале (знам што ќе читам како одговор, али ај) ако некој фраер кој би го "лежеле" ви каже во (прво) лице (множина :pos:) " Слушај, јас вечерва сакам да сум со тебе. Па?"

:pipi:
Ќе му речам: Па што чекаше до сеа?Ајде брзо кажувај каде:vozbud::pos2::pos2:
Не, него колку и да би сакала да го "лежам", таков пристап искрено прво ќе ме збуни и уплаши, а и ќе се осеќам малку навредено.
Мислам, имам нешо шо ми вика дека така им се пристапуе на девојки од одредена група(у која не сакам да спаѓам), а дека за останатите треба малку повеќе суптилност и трпение.Така да, за да не отупам со одговоров, би одбила и чак би се налутила:toe::pipi:

Ќе му речам: Па што чекаше до сеа?Ајде брзо кажувај каде:vozbud::pos2::pos2:
Не, него колку и да би сакала да го "лежам", таков пристап искрено прво ќе ме збуни и уплаши, а и ќе се осеќам малку навредено.
Мислам, имам нешо шо ми вика дека така им се пристапуе на девојки од одредена група(у која не сакам да спаѓам), а дека за останатите треба малку повеќе суптилност и трпение.Така да, за да не отупам со одговоров, би одбила и чак би се налутила:toe::pipi:

Како да си ми ги прочитала мислите.:)
Потполно истото го мислам и јас!

...zasto mislite deka ako vi kaze deka saka da e so vas, deka misli na seks...?hihihihihiiiii

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom