Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Простак? Нели е храброст?
Секако ти го мисли, само решил да каже гласно :)

Еве, нека не е дофрлање пред коперација...Дали ви се случило и како сте изреагирале (знам што ќе читам како одговор, али ај) ако некој фраер кој би го "лежеле" ви каже во (прво) лице (множина :pos:) " Слушај, јас вечерва сакам да сум со тебе. Па?"

Зависи од многу околности.. али у принцип ми се допаѓа директен пристап. Во секој случај, нема да се наљутам, кој нема да проба, нема шанси ни да добие. Најверојатно чисто тактички би го одбила за “вечерва“ али би му зела телефонче, нек стои у тефтер, ќе се најде :wink:

Момент на задоволство,кој е тој?

Уф има многу такви моменти, кои гледам да се чести зашто просто ме исполнуваат. Момент на задоволство ми е пријатно друштво, значи опкружена со љубов, задоволство ми е да видам насмеана личност која ми значи, моментот кога ќе ме погледне одредена особа, тој поглед што свети и ќе ми подари убав збор, кога ќе направи нешто со некој убав гест, нешто ситно ама за мене ќе биде значајно.
Кога ќе научам или сум сработила нешто, воздивнувајќи вртејќи се наназад, тоа е моментот. Малите работи прават да се чувствувам задоволно и среќно.:helou:

Ај јас да прашам нешто...
Зошто кога на вас жените ви доаѓа тоа чудото звано менструација се криете, не се дружете, сакате да сте осамени.:pipi:
Сум приметил и кај мојата девојка во одреден период од месецот како да ме избегнува?

dosta ni e toa custvo deka ti tece nemas volja ne ti se stanuva od krevet od bolki a uste za u drustvo ti doslo

Зошто кога на вас жените ви доаѓа тоа чудото звано менструација се криете, не се дружете, сакате да сте осамени.:pipi:
Сум приметил и кај мојата девојка во одреден период од месецот како да ме избегнува?

Хм и јас сум малце понедружелубива во тој период од причина што едноставно такво е глупаво чувството.Едноставно се осеќаш како да немаш желба за ништо.

Нема врска-барем кај мене. Покризен е пред менструалниот синдром (ПМС-от). :nokti:

Се дружам зашто да не али се ме нервира околу мене секоја ситница ако не ми е во ред почнувам да викам, али тоа се само два пеколни дена:pos2:

...zasto "studirate" mashki mozoci so godini, neli e toa vrodena osobina koja bi trebalo da ja poseduvate...???...hihihihihiiii

Ги "студираме" со години, бидејќи се трудиме да најдеме нешто што како за почеток, не постои.

Љупчо, прашањава ти се срање!

Прл, фашист!

З'ш ре така мислиш? :costumed3

...kaj si ma curo...:)

...ebao...ja na tebe "miss you"-kiss you, ti na mene sranje...ccccc...ahahahahaa...

...ako de mi faleshe i sea sto...sakam da se rchkam so tebe...:smir:

...ne o tapani i mavaj sea ko sto znaesh... ja ke prasuem ti spushtaj...i ne se ljuti...hahahahaaa

...zasto vikaat deka curive, lazat po sekoja cena za intimata nivna, i zosto se trudite da najdete neshto na pochetokot sto nepostoi...stvarno be majkata zasto...hihihhihii...???

... .... $>@$@%.... @%$@#@.... #)!@*$...
(%#*#$^!@...?
...@#..
или во превод:

Стравот ја надвладува, љубовта.
Се плашите дека се заљубувате во тој што не треба и бегате...
Зошто?

:S

Eдно прашање:
Им правите ли тестови на вашите дечковци за на пример да се осигурате дека ве сакаат или дека ви се верни?

Zavisi ako sum 100% sigurna deka go sakam i me saka ne a ponekogas znam i da napravam nekoe testce cisto da vidam kako ke reagira

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom