Мажите прашуваат, жените одговараат

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Ајде продолжете тука...

Патем, едно прашање : кој ви е критериум за избор на дечко (ама искрено) :wink:

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Еве за тие што немаа шанса да одговорат на ова прашање:pos2:
Од кој причини не би иделе со дечко понизок од вас?
ве молам без одговори од типот не е важна височината и слично.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
кој ви е критериум за избор на дечко (ама искрено) :wink:
Зависи...
*Имаш спонзоруши-кај нив предиспозиција ти е да имаш пари,синџир ресторани или хотели,приватен хелихоптер итн.
*Имаш курви-тие не бираат,ги сакаат сите(или поточно кажано,сите ги сакаат нив за да се испразнат)
*Имаш нормални девојки,како мене:).Ние сакаме искреност и приземјеност.Не ни е потребно симињање џвезди и бла бла,само да покаже типот дека не е само уште еден сељак.
*Имаш од оние типки што паѓаат на актери.Тие цел живот ќе бараат некој што ќе личи на нивниот омилен актер.
*Имаш девојки со носот во ваздух.Тие ги бираат дечките од "елитата" што ги знае минимум пола град.

Ете неколку типови девојки...не ми текнува за повеќе сега.:helou:

Зашто во принцип,машкото би било пожелно да е за нијанса повисоко.Без навреда,малце смешно би изгледало јас да можам да му јадам бурек на дечко ми на глава:smir:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Зашто во принцип,машкото би било пожелно да е за нијанса повисоко.Без навреда,малце смешно би изгледало јас да можам да му јадам бурек на дечко ми на глава:smir:
Кој е тој принцип?

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Кој е тој принцип?
Леле,добро...кој принцип?Тебе ти одговара да си понизок од девојка ти?
Или може ти си низок и ме напаѓаш?
Не гледам некоја голема философија за тоа зашто е пожелно да е машкото повисоко...:toe:

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Кој е тој принцип?
Чувствуваш маженственост, сигурност, чувствуваш дека имаш посилна половина. Не е баш интересно ја да го грабнам дечко ми во раце да го носам, јас да го гушкам, евентуално да ми седи во скут:tapp::pos2:

Многу поубаво е чувството е кога машкото е покрупно, повисоко. Барем за мене:helou:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Чувствуваш маженственост, сигурност, чувствуваш дека имаш посилна половина. Не е баш интересно ја да го грабнам дечко ми во раце да го носам, јас да го гушкам, евентуално да ми седи во скут:tapp::pos2:

Многу поубаво е чувството е кога машкото е покрупно, повисоко. Барем за мене:helou:
Мојата поента.Благодарам.:smir:

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Не би идела зашто ќе се осеќам доминантно,а тоа не ми се свиѓа уопште...башка тоа кога и да видам пар кадешто жената е повисока(макар и за нијанса) добивам впечаток дека она ги носи панталоните,да не речам го тепа мажето(го губи епитетот маж):smir:

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Значи,признавате дека сакате да доминираат со вас.Ок тејнк ју.
Колку да се знае 178цм сум високо јас:pos2:,да си измијам раце:pos2:

Еве уште две прашања,ми тргна денеска,инспирација...
Колку пати дечкото или мажот ви ваш се тепал за вас?Ајде ова знам дека радо би го одговориле сите фемалки.
Колку пати ви раскинале,колку пати сте раскинале?Математички.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Колку пати дечкото или мажот ви ваш се тепал за вас?Ајде ова знам дека радо би го одговориле сите фемалки.
За овие прашања ќе треба да поставиш анкета:)

Прво,тепањето за девојка е крајно понижувачко,исто како и тепање за машко.Пофраерски е да ја шармираш таа што ти значи со зборови и постапки(во кои не спаѓаат боксови) и да се бориш за неа(со тоа што ќе и докажеш колку ти значи(не со тепање други)).

Не е поентата кој на кого раскинал,поентата е дека не им идело веќе и готово,крај.

П.С.Висината нема врска со доминирање во врската.:smir:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Значи,признавате дека сакате да доминираат со вас.Ок тејнк ју.
Колку да се знае 178цм сум високо јас:pos2:,да си измијам раце:pos2:

Има цела тема по однос на оваа проблематика.

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
романтика, знам дека сакате... што според вас е романтично, прашувам по втор пат?

Vikuska

I know the pieces fit...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
879
Поени од реакции
7
романтика, знам дека сакате... што според вас е романтично, прашувам по втор пат?
па романтика?.. хм... секоја различно си сфаќа. јас на пример никогаш не би паднала на стари исклиширани фрази што сите ги користат сакам многу оригиналност спонтаност не знам дали ти помогна ова затоа што е многу општо ама тоа баш и не можам да го објаснам зашто е необјасливо.
сакам гестови малечки тие ми се најромантични и обожавам мали знаци на внимание кога некој ќе се потруди да ми удоволи. а инаку многу мразам претходно смислени љубовни пораки од типот јас сум шеќер ти си мед:pos2:, абе бидете оригинални тоа се бара!

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...dali davate, "gram" pozitivni emocii koga dobivate od drugata strana, podednakvo ili davate poveke sekogash koga ke vidite deka e kako znak na dobra volja od drugata strana...?

Kajgana Shop

На врв Bottom