Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
При прво запознавање со дечкото што ви е најважно во разговорот за да ви остави позитивен впечаток: неврзан муабет, кажување вицови, оговарање или нешто четврто? Наведете кое.
Кога машко ќе ви рече еј девојче многу си убаво,дали го сфаќате како еј девојче може да те легнам вечерва или како комплмент?
При прво запознавање со дечкото што ви е најважно во разговорот за да ви остави позитивен впечаток: неврзан муабет, кажување вицови, оговарање или нешто четврто? Наведете кое.
Неврзан муабет, кажување вицови ниту пак оговарање може да ме воодушеви и да ми остави добар впечаток. Дефинитивно позитивен впечаток би ми оставило неговото интелектуално ниво, однесувањето со девојка но и со останатите.При прво запознавање со дечкото што ви е најважно во разговорот за да ви остави позитивен впечаток: неврзан муабет, кажување вицови, оговарање или нешто четврто? Наведете кое.
Ma nemoj , a ne ti teknalo deka nekoj samo Ve slusha u dosadnite muabeti samo za da Ve ebe ? i taa vrska ja tera samo radi sex i nisto drugo i slusa trista gluposti i glumi ama ich ne e ocaen niti povreden niti se pravda samo e itar ?
Не би рекла дека е итар. Да глумиш и да изведуваш нешто што не си само заради секс за мене е очај.
Батка, итрината се состои во други работи.
:helou:
Itar ne itar on ebe vazno ... celta si ja postignue
ok dali toj sto odglumue cela vrska e itar ili e ocaen ?
дали ако го сакате дечкото, онака многу, а тој е од помал град да не речам провинција, а вие сте од поперспективен град, дали би прифатиле да живеете кај него или би се откажале од него..?
Така ви одговара да мислите?...abe ni itar ni ocaen...samo ebe de...toa e...![]()
Така ви одговара да мислите?![]()
Колку пати дневно се бањате?:sport2: