Скулгрл
Queen of the superficial::..
- Член од
- 17 јануари 2006
- Мислења
- 5.059
- Поени од реакции
- 70
Не се материјали, МАТЕРИЈАЛНИ СЕ. Или апстракција се?за вас вагините се материјали ???јас ви велам деца сте уште треба да растите.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се материјали, МАТЕРИЈАЛНИ СЕ. Или апстракција се?за вас вагините се материјали ???јас ви велам деца сте уште треба да растите.![]()
Не се материјали, МАТЕРИЈАЛНИ СЕ. Или апстракција се?![]()
Не се материјали, МАТЕРИЈАЛНИ СЕ. Или апстракција се?![]()
Абе за тебе ако не се материјална ствар, ондак твое право си е, ама јас чим можам да си ја пипнам, значи постои и е материјална. Сфаќаш сега?мене ме прашувас дали се апстракција? зависи како го дефинираш поимот.:star:
:pos2::pos2::pos2Ние сакаме пари, вие вагини. Се` е тоа материјално.:kesa:
e dobro zavisi do zenskoto ima nekoi ne se takvi(ko tebe na primer)a poveketo se takvi.
не зборам само за дечковци.
македонски металитет валја од прво ко ќе го здогледате некој,веднаш го проценувате каков тип е:a карактерот го изоставате.така да надворешниот лик секогаш ви остава голем в печаток
...dali e tachno , deka na site novi dechkovci im kazuvate deka vi e vtor???...:tv:
a da ve prasam nesto vas devojkite zosto tolku ne im veruvate na maskite? pr. ja so ovaa devojka so idam uopsto ne mi veruva!!misli deka ja lazam deka javaram so drugi i site so sum gi imal taka mislele za mene!!! uste ednas ZOSTO NE IM VERUVATE NA MASKITE?
dobro poradi losite iskustva da. Ama zosto mora jas segogas koga ke napravam nesto so nekoja devojka mora odma ona da mi kaze ti si vakov ti si takov ti varas devojki zosto mora da se sirat tie raboti u vrska so minatoto I EDNO NESTO MASKO NE MOZE DA NE VARA !!!!!! TOA NI E U GENITE!!!!!!!
a znaes pa devojkite se cvekinja za mirisanje pazi da ne. kako zensko so moze da te zaebe nikoj ne moze da ne ne e taka?
Искрени ли сте пред себе, кога треба да донесете важна одлука, или имате некаква пристрасност кон нешто ???:smir:
kakvi komplimenti sakate da slusate?
ej i vaka zosto site na forumov ste obicni devojki nema nekoja sponzorusa i so mislite za sponzorite mn me interesira!!!!!!
Жените можат и оргазам да одглумат, и љубов да одглумат, и врската да ја одглумат, и индиферентност да одглумат, и воодушевеност од неговиот дик сајз......sto velite za poslovicava?...dali e tochna spored vas?...(samo nemojte prviot del e tachen ili taka neshto):pos2:
"zenite mozat da odglumat orgazam, ama mazite mozat da ja odglumat celata vrska"
Мажите успешно можат да одглумат само заинтересираност при ислушување на „досаден“ женски проблем. Ин џенерал.![]()
Мажи можат само да речат дека одглумиле врска, но само мажи кои очајно бараат начин да не покажат дека се повредени. Егото е страшна работа.
Ma nemoj , a ne ti teknalo deka nekoj samo Ve slusha u dosadnite muabeti samo za da Ve ebe ? i taa vrska ja tera samo radi sex i nisto drugo i slusa trista gluposti i glumi ama ich ne e ocaen niti povreden niti se pravda samo e itar ?
Feminizmot e uste postrasna rabota ja odvlekuva zenata od proridnata pozicija - kujnata sto e loso :baeh:
Ma nemoj , a ne ti teknalo deka nekoj samo Ve slusha u dosadnite muabeti samo za da Ve ebe ? i taa vrska ja tera samo radi sex i nisto drugo i slusa trista gluposti i glumi ama ich ne e ocaen niti povreden niti se pravda samo e itar ?
Feminizmot e uste postrasna rabota ja odvlekuva zenata od proridnata pozicija - kujnata sto e loso :baeh: