Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
При прво запознавање со дечкото што ви е најважно во разговорот за да ви остави позитивен впечаток: неврзан муабет, кажување вицови, оговарање или нешто четврто? Наведете кое.

При прво запознавање со дечкото што ви е најважно во разговорот за да ви остави позитивен впечаток: неврзан муабет, кажување вицови, оговарање или нешто четврто? Наведете кое.

Најважно ми е неговото однесување и начинот на кој ќе воспостави контакт.

Кога машко ќе ви рече еј девојче многу си убаво,дали го сфаќате како еј девојче може да те легнам вечерва или како комплмент?

Од некој непознат не го сфаќам никако...само ми ласка што ми рекол дека сум убава...:toe:

Најбитнен на почеток ми е неговиот пристап и однесување.Сакам некој што ќе може да ме расположи,да се смееме,едноставно да биде интересно и забавно,а не само да се џариме ко телиња у шарена врата.:)

Неврзан муабет, кажување вицови ниту пак оговарање може да ме воодушеви и да ми остави добар впечаток. Дефинитивно позитивен впечаток би ми оставило неговото интелектуално ниво, однесувањето со девојка но и со останатите.

Ma nemoj , a ne ti teknalo deka nekoj samo Ve slusha u dosadnite muabeti samo za da Ve ebe ? i taa vrska ja tera samo radi sex i nisto drugo i slusa trista gluposti i glumi ama ich ne e ocaen niti povreden niti se pravda samo e itar ?
:pos::pos:
Не би рекла дека е итар. Да глумиш и да изведуваш нешто што не си само заради секс за мене е очај.
Батка, итрината се состои во други работи.

:helou:

Дали сте ја слушале народната песна „А бре воденичаре“?
И што мислите по однос на тематиката на текстот?

Itar ne itar on ebe vazno ... celta si ja postignue

ok dali toj sto odglumue cela vrska e itar ili e ocaen ?

:pos::pos:
Не би рекла дека е итар. Да глумиш и да изведуваш нешто што не си само заради секс за мене е очај.
Батка, итрината се состои во други работи.

:helou:

Дали би рекле дека е интересно ако некој со кој се гледате некое време искрено ви каже дека сака да има секс со вас?...Без суптилност,без вртење од околу...

дали ако го сакате дечкото, онака многу, а тој е од помал град да не речам провинција, а вие сте од поперспективен град, дали би прифатиле да живеете кај него или би се откажале од него..?

Koj e najdobar nacin(pristap,muabet)za da se soberi nesto za 1 vecer a devojkata da go oseti toa.
p.s.Kako da se fati postara svalerka?

дали ако го сакате дечкото, онака многу, а тој е од помал град да не речам провинција, а вие сте од поперспективен град, дали би прифатиле да живеете кај него или би се откажале од него..?

Ако се работи за сериозна врска, врска која трај години уназад..и ако имаш доволно години, зашто да не...Градот и не е некоја поголема причина за двајца да не бидат заедно..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom