Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
дали кога сте во врска, се прашувате дали го заслужувате дечкото...кај машкиве е тоа почесто, барем кај мене...
без смеење .. ама најозбилно често се прашувам дали тој ме заслужува мене...

некаде таму далеку може џорџ клуни ме чека само мене... а тек бред пит...

добрите се досадни во лошите е предизвикот ,како да ги скротиш да им го смоташ умот и шутнеш ....

Не се согласувам дека добрите дечки се досадни. Како може некој добар и фин дечко кој те почитува да биде досаден, наспроти лош дечко кој што единствено има цел да ја легне девојката и да не се замара веќе? Мене ми се повраќа од такви машки како вториве.

Не се согласувам дека добрите дечки се досадни. Како може некој добар и фин дечко кој те почитува да биде досаден, наспроти лош дечко кој што единствено има цел да ја легне девојката и да не се замара веќе? Мене ми се повраќа од такви машки како вториве.
ова е чек дис аут ?
се извинувам

ова е чек дис аут ?
се извинувам

Па добро може е чек дис аут, ама тоа не значи не треба и овде да се дискутира. Беше поставено прашање и нели ние жените одговараме. И едноставно не се сложив со твојата констатација.:smir:

Ја имам едно прашање, што помислува девојче кога ќе види од некој тип 2 3 мисс цалледс........

Za sho vi e potreben kluch od stanot na dechkoto. Jas koga da prasham dobivam odgovor 'taka, mi treba' ili 'sakam da imam' ili 'da ti priredam iznenaduvanje'. A nikakov poziteven efekt ne sum vishol osven sho mnogu pati ko ke se vratam doma ke si ja najdam pred televizor ili ke mi javi da mi kaze deka e kaj mene.

Ја имам едно прашање, што помислува девојче кога ќе види од некој тип 2 3 мисс цалледс........

Missed Calls? Шо да помислам освен дека сакал да ме чуе или дека се случило нешто.:)

Za sho vi e potreben kluch od stanot na dechkoto. Jas koga da prasham dobivam odgovor 'taka, mi treba' ili 'sakam da imam' ili 'da ti priredam iznenaduvanje'. A nikakov poziteven efekt ne sum vishol osven sho mnogu pati ko ke se vratam doma ke si ja najdam pred televizor ili ke mi javi da mi kaze deka e kaj mene.

Не ми е потребен клуч од станот на дечкото и прв пат слушам дека некој бара клуч од станот на партнерот.

девојка тешко ненамерно да види 2-3 пропуштени повици. а и да види, би си помислила, аман коа ќе сфати дека не треба да се јавува толку често..или ај нека звони до коа сака, не ми е до него сега.

Абе зашо се фурате кога ке ви се обрати некој со “мори’’ :)...не озбилно сеа 1 000 и кусур години така се обраќаат луѓето, овде, сеа вас ви текна да се пренамагате за ова :):) еве ние си се викаме “море’’ и даваме да не вика “море’’ секој без проблем
Као што го свќате вие “мори’’и зашто кревати драми ?? :)

Абе зашо се фурате кога ке ви се обрати некој со “мори’’ :)...не озбилно сеа 1 000 и кусур години така се обраќаат луѓето, овде, сеа вас ви текна да се пренамагате за ова :):) еве ние си се викаме “море’’ и даваме да не вика “море’’ секој без проблем
Као што го свќате вие “мори’’и зашто кревати драми ?? :)

Види вака, многу зависи од тоа како ќе кажеш и со кој тон ќе го кажеш. И ние женските меѓу нас се ословуваме со мУри на пример, ама знаеш дека не е навредливо. А друго е ако после тоа мори следи некој друг епитет како например: А мори глупачо или слично.

Значи се зависи од тоа како го употребуваш зборот, ако го кажуваш без намера да навредиш, не верувам дека некоја би се налутила. Никогаш лично јас се немам навредено затоа што некој ми кажал мори, зашто и јас го употребувам во неговата посмешна варијанта - мУри.:pipi::)

Зошто сакате со изгасена ламба? :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom