Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
На кој датум ви идат и дали користите влошки снаа од кај велија? :back:

Не, не користиме воопшто влошки и стално на сите женски ни иди на 21.

го зграшив прашањето:kesa: (се извинувам)

Дали има девојки на форумов кој НЕ се шмекнати од Шмекерот?

го зграшив прашањето:kesa: (се извинувам)

Дали има девојки на форумов кој НЕ се шмекнати од Шмекерот?
Да, јас :nesum:

п.с. - ~*Tамарче*~ - давате баклава на 21, нешо кикирики, ракија топлена, мезе? :pipi:

Од кога си ти ДЕВОЈКА? :nesvest:
Демократија бе Марија, шо си сакам то ќе си бидам :pipi:
Еве прибидејќи е демократија ја искористувам оваа прилика да ги поздравам моите вујко и вуња во Америка и да ти кажам дека те сакам :back:

чуда маце чуда. се обидува да не сфати, а за да не сфати сака целосно да влезе во улогата на една девојка.само незнам како ке му се доловат болките во тие моменти
А нишо, жаЉам, го преживеав то, ми помина грипот :back:

Во хомо врските тој најчесто ја игра улогата на девојка.

Компетентен е да одговара на овие прашања мислам дека.

:pipi:
Ајм нат риспондинг он дис.
Шејм он ју Кика :kafe:

Леееееее, ама напињате со ова. Кој ве тера да ни плаќате бе?! Бара некој од вас да не частите? Не. Самите инсистирате, зошто мислите дека така требало да бидат работите.
Знам дека некои девојки очекуваат да им биде платено, ама јас не сакам да ме частат. Озбилно, не дека нешо се праам фина и скромна, туку непријатно ми е некој да ми плаќа зошто така „требало“, кога и сама имам пари да си ја платам пијачката. Нелогично ми е.
Ако имам пари сама ќе си платам, не ми е мене никаков мачо/романтичен/кул/не знам каков гест ако некој друг ми плати.
Друго е меѓу другари, јас да почастам некогаш, некогаш некој друг, ама на некои вакви састанци ова е непотребно.

И се имам сто пати расправано во вакви ситуации, ама некои мажи се тврдоглави. :icon_lol:

Инсистират тие, а ние треба да речиме НЕ (ради реда велат да частат:)), ако речиме ОК части (колку да не мораш да се расправиш пред келнерот) идат вакви заклучоци :)

...sto bi se desilo ako sluhajno naletate(zapoznaete) na vakov tip na mashko kako sto e ovoj dolenavedeniot...koja bi bila vashata reakcija i tendencija ???

Obrazlozenie:

* Smesen da bide koga treba
* Da ve vodi kako maz
* Da place pred vas koga mu e tesko
* Da se topi koga igra so deca
* Da ne krie raboti golemi
* Da priznava koga zgresi
* Da bidi naj blizok ama da ne gi zaborava drugarite
* Da bidi romantik ponekogas, bez zborovi
* Da pomaga nesto doma ponekogas zaso saka, bez da mu vikaat
* Da ve guska for no reason
* Da raboti i zarabotuva
Уфффф од прво нема да верувам дека е постои таков но кога ке се убедам:nesvest:....абе ке го грабнам и ке бегам:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

дали сите женски на форумов се шмекнати од ШМЕКЕРОТ? :pos2::helou:
Nein. :)

Како преболувате некој кој сте го сакале долго време?

Како преболувате некој кој сте го сакале долго време?

Па не е лесно... Никако изолирање. Постојано излегување со драги луѓе, што ми ги тргнуваат мислите на други места, плачење дома, слушање тажни песни, липање на глас, за да излезе негативноста и болката од мене. Тоа е прв период од две недели...

По тоа...некоја носталгична тага, која времето ја лечи.

Барем до сега, ова беше рецепт кој успева, дали ќе биде така понатака не знам искрено.:)

Што сакате да ви поклонат на св. валентајн или денот на заљубените?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom