Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
dali forumdzikite ke se muvaat na zabavata na kajgana:vozbud:
на гостиварски за мување викаме собирање... од тоа би дошло дека собиранка=муванка па види ти сега...
додуша за мување не знам али пола од форумдџиките сигурна сум дека ќе те чекаат со раширени нозе... да скратат време на примо-предаја:pos2:

од кај ли само ги откопуваш прашањава

затоа зошто постојат и импотентни мажи паа се прави некоја корелација или потентниве се себични па од мн такви има и Фригидност...

Ај вака едно прашање... Комплименти... Колку паѓате на нив, ги сакате искрените (нормално тука спаѓаат и негативните) или сакате нон стоп типот да ви симнува ѕвезди?

Ај вака едно прашање... Комплименти... Колку паѓате на нив, ги сакате искрените (нормално тука спаѓаат и негативните) или сакате нон стоп типот да ви симнува ѕвезди?

Па, мразам симување ѕвезди и тоа си го потврдив летово на одмор во Будва.Ме замараат такви “секој трет збор - комплимент“.
Сакам искрен комплимент и тоа не ги сакам често.
И онака нема да поверувам во комплиментот.
Не дека не му верувам на човекот што ќе го каже, но самодовербата не ми е до толку изградена за да примам со верување комплимент.

Сакаме типот да го мисли тоа што го зборува или да ќути.

Нон-стоп симнувањето ѕвезди е глупаво. Но дефинитивно девојка повеќе би те свиѓала ако и` даваш комплименти, не знам, тоа е таа чудна природа на луѓето, да обожаваат пофалби и комплименти, што да се прави?! Значи давај и` комплименти, ама нека бидат искрени, тоа значи дека сигурно не би и` пофалил нешто за кое и самата знае дека и` е лошо. Се` нека биде ем наместо кажано, ем во свое време:smir:

Порано не знаев како да примам комплимент.
Шо да речам..?
-Фала?
-Не, беее, не сум таква, ..
Да се усрамам, да вратам комплимент? И некако се осеќав непријатно, незгодно ми бешее, не знаев како да изреагирам..
Сеа малце сум поопуштена да речам, и ко ќе ми дат комплимент, враќам и јас.

А од то симнувањето ѕвезди нема поглупа работа. Нејќам лигаење, непотребно преправање.

А конкретно за тебе Саладин паше. Давај и` комплименти, ама немој да бидат пречести. Немој ти насекое да и` велиш, леле шуба си, леле шубај очи имаш, леле какво муце имаш..
Умерено нека биди.

не сакам симнување ѕвезди ама ич...едноставно тоа ме нервира многу...доволен е еден убав и скрен комплимент не пола саат да ми збори!

edno prasanje: zasto zenite glumat orgazam?

Прва работа.
Тие не сакаат нивните партнери да се чувствуваат лошо и несигурно.
Втора работа...
..е тоа што на една обична девојка не и е потребно да доживее оргазам, односно не е опседната со тоа; Таа сака сексуална врска само затоа што сака интимност со партнерот. Сепак, такво однесување може да направи нејзиниот партнер да се чувствува лошо.
Трета работа.
Загубата на интересот, водење љубов само затоа што партнерот сака, исто така прави жената да глуми оргазам.
Четврта работа.
Некои жени имаат проблеми со здравјето. Сексот некогаш знае да биде незгоден и проследен со многу болка; таа глуми оргазам за да запри и да се релаксира. Тоа е сериозен проблем и тука нема место за префрлање на вина. Во други случаеви, повеќе жени уживаат додека мастурбираат сами.

Задоволен?

Сега едно од мене, може е и поставено но одговорете: Зоште повеќе сте попалени по дечковци кои смениле повеќе партерки т.е секогаш сте по забрането овошје - по некои кои се во врска?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom