Mazda 6 vs. Opel Insignia

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
одам во салон на опел, гледам инсигниа со опц лајн, бела, 19 бандаж, 33 000 еура, дизел 160 коња.... се заљубив одма... додека не видов дисковите на тркалата, р'ѓосани цели.... кафеави станале, а нова кола... се вртам по сите други модели на опел,, што да видам, сите такви... и на новата астра.. се разочарав

ACER

=Сандокан=
Член од
14 мај 2008
Мислења
193
Поени од реакции
7
Ај сеа признај дека лажиш.....како можи бе рѓосани а нова кола е ај ако сакаш да се увериме донеси слика каде што си сликал и да видиме дали е така.:helou:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Пази некој да не му поверува, па во цел салон колите рѓосани биле. И чукнати да не беа браниците, и да не си бил на танкштеле да глеаш астра од 96та

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Да не отворам нова тема, ме интересира основен на новата Астра по која цена се движи? Или со некоја опрема било како, ме интересира цена.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
^ Едно другарче ја уплати новата Астра со спорт ниво на опрема, бела боја и мотор 1.4 100 кс и со попустот кој што му го дадоа го фати 15 000 евра.

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
Дека и ова ќе го слушнев во салон колите биле рѓосани,не ми се веруваше:tapp:
ако ми се укаже можност да одам пак, ќе сликнам.... нема зашто да лажам, баш го прашав продавачот, рече: ЕПА СЕДАТ НАДВОР НА ЛАГЕР, ТРАНСПОРТ, И ОД ВРЕМЕВО ФАТИЛЕ МАЛЦЕ....

Да не отворам нова тема, ме интересира основен на новата Астра по која цена се движи? Или со некоја опрема било како, ме интересира цена.
имаше една црна со спорт опрема, пред месец дена, беше 19 000 плус 1000 еура попуст на тоа.. али позади немаше електрични прозори....мислам 1.4 дека беше

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Мене ми направија цена со попуст за доктори за 13,700 :toe: 1,4 бензин

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
Мене ми направија цена со попуст за доктори за 13,700 :toe: 1,4 бензин
зависи од опремата, и мене ми напраија цена за доктори на инсигниа, 2.700 еура поефтина од што е... фактички со попустот ти доаѓа ко реална цена на колата,

Член од
11 декември 2009
Мислења
292
Поени од реакции
103
одам во салон на опел, гледам инсигниа со опц лајн, бела, 19 бандаж, 33 000 еура, дизел 160 коња.... се заљубив одма... додека не видов дисковите на тркалата, р'ѓосани цели.... кафеави станале, а нова кола... се вртам по сите други модели на опел,, што да видам, сите такви... и на новата астра.. се разочарав
phahahahahahhahaa :pos2::pos2::pos2::pos2:
e ova bese najgolemata glupost so e napisana na forumov :tapp:
kaj moze na nova kola bre da se rgosani eeeeej alooooooooo

Член од
12 ноември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
6
phahahahahahhahaa :pos2::pos2::pos2::pos2:
e ova bese najgolemata glupost so e napisana na forumov :tapp:
kaj moze na nova kola bre da se rgosani eeeeej alooooooooo
Другар ова да не те чуди...

Овој камион е фотографиран од мене на граничниот премин Богородица, и како што можете да заебелжете носи 2 Mercedes E-class, и 2 GL, а долу последната покриена кола е VW Passat, па сега не знам и мене колку ќе ми верувате, но дисковите на сите овие нови премиум автомобили беа р'ѓосани, што не значи дека не ги бива туку тоа е бидејќи не се користени, ајде нека завртат еден круг и со Insignia-та па ке видиме дали ке стои р'ѓата на дисковите.... така да заборавете и немојте со овие смешки, тоа е само површински. А и да не заборавам истото ова сум го видел и на Porsche Boxer, р'ѓосани дискови, бидејќи беше оставен 1 месец поради сообраќајката со него, ете слика и од него.

Поздрав момци... :salut:

KamikazaGVG

kajgana zavisnik
Член од
11 мај 2009
Мислења
14
Поени од реакции
2
Drugar ti si vo pravo . Bilo koja kola da ja ostavis 1 mesec ke i Rgosat diskovite . . . toa ti e do metalot , takvi se tie izdrzuvaat golemi temperaturi ali toa e samo povrsinski kako sto veli Drak43 1 krug i ke svetnat pak :) inace Mazdata poveke mi se dopaga od insigniata . Insigniata e poveke za biznismeni takvi luge . . . a mazdata ti e magnet za Zenski :) :zver: i ako e vo bela . .. malee Zenski zenski :pos2: Ke se :duel: za nea :pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom