ако ми се укаже можност да одам пак, ќе сликнам.... нема зашто да лажам, баш го прашав продавачот, рече: ЕПА СЕДАТ НАДВОР НА ЛАГЕР, ТРАНСПОРТ, И ОД ВРЕМЕВО ФАТИЛЕ МАЛЦЕ....Дека и ова ќе го слушнев во салон колите биле рѓосани,не ми се веруваше
имаше една црна со спорт опрема, пред месец дена, беше 19 000 плус 1000 еура попуст на тоа.. али позади немаше електрични прозори....мислам 1.4 дека бешеДа не отворам нова тема, ме интересира основен на новата Астра по која цена се движи? Или со некоја опрема било како, ме интересира цена.
зависи од опремата, и мене ми напраија цена за доктори на инсигниа, 2.700 еура поефтина од што е... фактички со попустот ти доаѓа ко реална цена на колата,Мене ми направија цена со попуст за доктори за 13,700 1,4 бензин
phahahahahahhahaa :pos2::pos2::pos2::pos2:одам во салон на опел, гледам инсигниа со опц лајн, бела, 19 бандаж, 33 000 еура, дизел 160 коња.... се заљубив одма... додека не видов дисковите на тркалата, р'ѓосани цели.... кафеави станале, а нова кола... се вртам по сите други модели на опел,, што да видам, сите такви... и на новата астра.. се разочарав
Другар ова да не те чуди...phahahahahahhahaa :pos2::pos2::pos2::pos2:
e ova bese najgolemata glupost so e napisana na forumov
kaj moze na nova kola bre da se rgosani eeeeej alooooooooo