MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
AMC Serbia на местото на MGM! https://www.facebook.com/amctvrs

:vozbud::vozbud::vozbud:

ех Breaking Bad дочекав на ТВ да ја гледам, ваљда ќе ја дават целата! :) ќе ми дојде супер реприза на првите сезони, ги подзаборавив малку.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.874
Поени од реакции
8.257
AMC Serbia на местото на MGM! https://www.facebook.com/amctvrs

:vozbud::vozbud::vozbud:

ех Breaking Bad дочекав на ТВ да ја гледам, ваљда ќе ја дават целата! :) ќе ми дојде супер реприза на првите сезони, ги подзаборавив малку.
MGM Serbia сами се сменија во АMC ,не го смени канало Макс тв ,но пак исти ку... исти е каналот како и предходно со стари филмови. Само тука е ново во програмата што има по некоја серија.

Breaking Bad не гледам дека ќе ја даваат не ја ни најавуваат на фејсбук. Вчера даваа Halt and Catch Fire ама превод немаше.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
MGM Serbia сами се сменија во АMC ,не го смени канало Макс тв ,но пак исти ку... исти е каналот како и предходно со стари филмови. Само тука е ново во програмата што има по некоја серија.

Breaking Bad не гледам дека ќе ја даваат не ја ни најавуваат на фејсбук. Вчера даваа Halt and Catch Fire ама превод немаше.
Чекај почеток е ќе се сменат за кратко, гледам во цел регион го има така да ќе се воведе нешто. Имаат AMC повеќе серии па може ќе дадат нешто, или пак од некоја друга продукциска куќа што им е сродна.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.874
Поени од реакции
8.257
Чекај почеток е ќе се сменат за кратко, гледам во цел регион го има така да ќе се воведе нешто. Имаат AMC повеќе серии па може ќе дадат нешто, или пак од некоја друга продукциска куќа што им е сродна.
Некој од тие серии од АMC се веќе емитувани на повеќето други телевизии.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.874
Поени од реакции
8.257
nabrzo ocekuvajte novi kanali
Да бе локален ставиле во Тетово
Аrt албанска тетовска телевизија . Јас баш таа сакав да ја гледа. фала им :facepalm:

Не дека не сум албанец па сега критикувам што ја пуштиле оваа телевизија, но веќе еднаш нека пуштат нешто што ќе го гледаат сите корисници. Пројде не знам точно колку месеци откако последно направија дополнување на понудата канали, а имаат доста простор неискористен.

Ако пуштаат канали нови еднаш во година бар нека пуштат тогаш 5-6 одеднаш.

Последно уредено:
Член од
8 јуни 2014
Мислења
720
Поени од реакции
167
Аrt албанска тетовска телевизија . Јас баш таа сакав да ја гледа. фала им :facepalm:

Не дека не сум албанец па сега критикувам што ја пуштиле оваа телевизија, но веќе еднаш нека пуштат нешто што ќе го гледаат сите корисници. Пројде не знам точно колку месеци откако последно направија дополнување на понудата канали, а имаат доста простор неискористен.

ne e toj tuku ke ima novi kanali od koi doznav nekoi ke bile balkanski a za drugite neznam

Член од
8 јуни 2014
Мислења
720
Поени од реакции
167

ne e toj tuku ke ima novi kanali od koi doznav nekoi ke bile balkanski a za drugite neznam

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.874
Поени од реакции
8.257
Само да не бидат овие балканскиве во пакет за да се плаќаат. Доста го имам најскупиот пакет интернет и телевизија 3 Max Comfort 2.499 ден плус спортски пакет, уште и некој доплнителен балкански пакет тв канали и да ми се ебе векот од пари давање.

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.123
Поени од реакции
341
Искрено, јас никој пат не би давал 2 и пол илјади за кабловска. Ма, што сака нека нуди. И онака ние младите ретко гледаме телевизија па доволно ни е неограничен интернет (што го нудат сите оператори за малку пари) за да ги задоволиме нашите потреби.

Kajgana Shop

На врв Bottom