Здрaвo MARCELLO, зa секoе прoширувaње нa прoгрaмскaтa сoдржинa ќе бидете нaвременo известени. Пoздрaв
Здрaвo MARCELLO, зa секoе прoширувaње нa прoгрaмскaтa сoдржинa ќе бидете нaвременo известени. Пoздрaв
MGM Serbia сами се сменија во АMC ,не го смени канало Макс тв ,но пак исти ку... исти е каналот како и предходно со стари филмови. Само тука е ново во програмата што има по некоја серија.AMC Serbia на местото на MGM! https://www.facebook.com/amctvrs
ех Breaking Bad дочекав на ТВ да ја гледам, ваљда ќе ја дават целата! ќе ми дојде супер реприза на првите сезони, ги подзаборавив малку.
Чекај почеток е ќе се сменат за кратко, гледам во цел регион го има така да ќе се воведе нешто. Имаат AMC повеќе серии па може ќе дадат нешто, или пак од некоја друга продукциска куќа што им е сродна.MGM Serbia сами се сменија во АMC ,не го смени канало Макс тв ,но пак исти ку... исти е каналот како и предходно со стари филмови. Само тука е ново во програмата што има по некоја серија.
Breaking Bad не гледам дека ќе ја даваат не ја ни најавуваат на фејсбук. Вчера даваа Halt and Catch Fire ама превод немаше.
Некој од тие серии од АMC се веќе емитувани на повеќето други телевизии.Чекај почеток е ќе се сменат за кратко, гледам во цел регион го има така да ќе се воведе нешто. Имаат AMC повеќе серии па може ќе дадат нешто, или пак од некоја друга продукциска куќа што им е сродна.
Да бе локален ставиле во Тетовоnabrzo ocekuvajte novi kanali
ne e toj tuku ke ima novi kanali od koi doznav nekoi ke bile balkanski a za drugite neznamДа бе локален ставиле во Тетово
Аrt албанска тетовска телевизија . Јас баш таа сакав да ја гледа. фала им
Не дека не сум албанец па сега критикувам што ја пуштиле оваа телевизија, но веќе еднаш нека пуштат нешто што ќе го гледаат сите корисници. Пројде не знам точно колку месеци откако последно направија дополнување на понудата канали, а имаат доста простор неискористен.
Ако пуштаат канали нови еднаш во година бар нека пуштат тогаш 5-6 одеднаш.
ne e toj tuku ke ima novi kanali od koi doznav nekoi ke bile balkanski a za drugite neznamДа бе локален ставиле во Тетово
Аrt албанска тетовска телевизија . Јас баш таа сакав да ја гледа. фала им
Не дека не сум албанец па сега критикувам што ја пуштиле оваа телевизија, но веќе еднаш нека пуштат нешто што ќе го гледаат сите корисници. Пројде не знам точно колку месеци откако последно направија дополнување на понудата канали, а имаат доста простор неискористен.
Ако пуштаат канали нови еднаш во година бар нека пуштат тогаш 5-6 одеднаш.
Само да не бидат овие балканскиве во пакет за да се плаќаат. Доста го имам најскупиот пакет интернет и телевизија 3 Max Comfort 2.499 ден плус спортски пакет, уште и некој доплнителен балкански пакет тв канали и да ми се ебе векот од пари давање.ne e toj tuku ke ima novi kanali od koi doznav nekoi ke bile balkanski a za drugite neznam
espn mnogu odamna e ukinat bidejki vo evropa nema da emituva programaЗашто е укинат ЕСПН??
Малку детали околу оваа апликација ќе можи?nova aplikacija na maxtv loop CSM