- Член од
- 30 декември 2018
- Мислења
- 84
- Поени од реакции
- 13
Договорот ми истекува сега на 8ми март знае некој што ќе биде ако не го продолжам до тој датум го раскинуваат они или си продолжува исто
Исто си продолжуваДоговорот ми истекува сега на 8ми март знае некој што ќе биде ако не го продолжам до тој датум го раскинуваат они или си продолжува исто
Мене не ми е продолжен откако имам МаксТв , а тоа е добри над 15 годиниДоговорот ми истекува сега на 8ми март знае некој што ќе биде ако не го продолжам до тој датум го раскинуваат они или си продолжува исто
Јас го имав тој пакет брзината беше 50/30 во пакетот на L на VDSlДали има некој што е на магента а го има вклучено интернет пакетот на L на VDSl, која брзина ја испорачува Телеком ?
Исто и при уклучување на тв се активираат рандом сликите од гуглСо новиот софтвер доколку уредот не е активен 2 часа не си го чепнал далечинското се исклучува каналот кој си го следел и се вклучува рандом слики од google
Да им пишете на Телеком да се пожалите со нареден update може можат да им го средат тоа.Исто и при уклучување на тв се активираат рандом сликите од гугл
Не можат, посебни права се за изнајмување на содржина, а посебни за со претплата. Пример филмот што доби Оскар го има веќе некое време за изнајмување на Магента (и на останатите сервиси како Итунес, Плеј Сторе, Фанданго) но за стриминг ќе биде достапен подоцна.Не знам зошто Телеком не нудат Netflix на претплата преку сметка? Ете A1 покрај Netflix ќе нудат и SkyShowtime преку претплата на сметка.
Доста ги има вакви услуги но секој ќе се одлучи дали ќе сака за едно, две или ниедно зависно колку е спремен и сака да плаќа сметка.
Јас сум телеком операторвиве да направат своја услуга ваква. Пример видеотеката што ја нудат во Телеком MagentaTV/MaxTV да биде на месечна претплата а не секоја содржина да е на изнајмување.
Ако е на MaxTV мислам дека тие што се во ТВ Тека се канали што имаат 7 дена наназад да се погледа програма ама рачно да земаш да премотуваш наназад или да земаш преку EPG да пуштиш било што веќе емитувано нема за сите. На некој од каналите Nat Geographic, Star каналите има опција да пуштиш од почеток и неколку наназад емитувани содржини преку EPG може да ги пуштиш.Има ли список на канали кој може да се гледаат 7 дена наназад. Мене од техника ми викаат дека повеќето канали се такви, но мене не ми изгледа така.
Sent from my SM-A356B using Tapatalk
Сите корисници на оптика и ВДСЛ.Дали сите кој ќе го продолжат договорот и ќе се префрлат на новата Магента им следува од новите Андроид ресивери ?